Zbiera niekto z Vás modely Ist v mierke 1:18?
Po Lade 1200 už čoskoro bude nasledovať Wartburg W353 aj Lada Niva, tak bude určite zaujímavé mať vo vitríne tieto známe modely aj vo väčšej mierke.
Naposledy sa objavili Volgy M21 a M22 vo farbách VB od Foxtoysu. Kúpil si ich už niekto?
Aké máte skúsenosti s kvalitou Ist models?
Ist models (Foxtoys) 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ist models (Foxtoys) 1/18
Kvalita zodpoveda cene. Su to jednoduchsie modely a kvalita je na urovni najslabsich modelov 1/18, ktore sa teraz vyrabaju. Asi preto, ze hlavnym odbytiskom pre tieto modely je stredna a vychodna Europa, dali prednost cene pred kvalitou. Plastove diely nie su zacistene, su len vylomene z odliatku a nasadene na model. Farba tiez nie je bez chyb a kazov. Zjednodusuju co sa da. Ani pri montazi si nedavaju nejako extra zalezat, resp. cez kontrolu kvality prejdu aj nie moc dobre zostavene modely. Ale dost veci sa da doma opravit, ked si model rozoberies.
Mozno som mal len ja smolu a usiel sa mi nepodarok. Vyvoj ale stale napreduje, tak dufam, ze dalsie modely uz budu kvalitnejsie.
Mozno som mal len ja smolu a usiel sa mi nepodarok. Vyvoj ale stale napreduje, tak dufam, ze dalsie modely uz budu kvalitnejsie.
Re: Ist models (Foxtoys) 1/18
někde se to tu řešilo že ta limitka pro němce byla trochu lepší, takže Warana budu brát jako Volkspolizist
stejné barvy jako Volha:
Civilku vezmu jen ten novější typ Wartburga a na Barkas se těšim, to bude kus
stejné barvy jako Volha:
Civilku vezmu jen ten novější typ Wartburga a na Barkas se těšim, to bude kus
Sbírka modelů Citroën