A mozno prave ten argument "zhodnocovania penazi " by ich presvedcil -videli by v tych autickach akoby bankovky

. A to hlavne u limitiek, kedze pri mnohych inych modeloch ta cena ide vacsinou nizsie oproti kupnej. Nech si pozru ebay alebo tu ake su tu ceny niektorych starych limitnych modelov:
http://miniwerks.com/inventory.asp#
A ako pise rallymodels, ze iba pokial ty dovolis so sebou kyvat, ja by som aj dodal, ze je doslova povinnostou respektovat od nich aj bez pochopenia to, ze mu tie vzacnejsie modely proste nedas a tym stanovis hranicu a oni nech uz si myslia co chcu to je ich problem. Lahko sa to povie ale je to tak, ked nechces aby skoncili v rukach cloveka co nevie ocenit ich hodnotu a ze niesu na hranie niekde na koberceku.
P.S. este som zabudol dodat H+H: Ja sa ich zbavujem trosku chladnejsie, s takym obchodnickym nadhladom - predam (nieco zarobim-ale vacsinou stratim), zo zisku potom kupim nieco, co mi chyba pre doplnenie - ako u tych mclarenov... nebolo to lahke, lebo vyse 1 roka som zhanal medenu farbu, a nakoniec, ked som ju vo vyhodnej kupe ziskal, zistil som, ze v reali (nie na fotkach) mam lepsi pocit z oranzovej farby - jednoducho je vyraznejsia a modelovo sa viac hodi. A u inych modelov je to podobne, take vylepsovanie zbierky.. bez konca