1959 Ford Fairlane 500 Galaxie Skyliner ( 1/43 Franklin Mint )
článek:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ameriky....
Ameriky....
Sbírka modelů Citroën
-
Re: Ameriky....
Musím potvrdit, že jde o hezký, precizně provedený model. Sbírám sice hlavně veterány do 30. let, ale "starý ameriky" mám rád a těm od Franklin Mint se prostě nedá odolat, takže jsem si jich rovněž pár pořídil
zírám,na 1:43 vymakané
Je to tak, většina tvé sbírky je již na Diecast popsána, určitě to stojí za to proklikat a kouknout.
Jinak Franklin Mint je opravdu super, mam od něho sice pouze 2CV (1/24) i tak vymakaný a na detaily dotažený model.
Jinak Franklin Mint je opravdu super, mam od něho sice pouze 2CV (1/24) i tak vymakaný a na detaily dotažený model.
Sbírka modelů Citroën
-
DieCast znám a mám k němu zvláštní vztah. Prakticky mě přivedl ke sběratelství. Pořídil jsem zde první modely z kolekce Coches De Época od Altaye nebo Franklin Mint a dověděl se o eBay, kde mohu tyto sbírky rozšiřovat. Skvělé jsou i články, jak o modelech, tak o skutečných předlohách - třeba ty o Citroenech
Naposledy upravil(a) rudamik2903 dne 01 lis 2009, 19:47, celkem upraveno 1 x.
BaRT-jsme dva
-
JJ, barák je velký žrout času a peněz. Já jsem letos dělal jen pár drobnějších úprav elektoinstalace s následným omítáním a malováním a hned se to podepsalo na četnosti přírustků do sbírky . I koupi vitríny jsem musel odložit (klekla mi televize ).
ale blíží se vánoce, tak nezoufejme, vše se v lepší obrátí - Ježíšek jistě ledacos nadělí
ale blíží se vánoce, tak nezoufejme, vše se v lepší obrátí - Ježíšek jistě ledacos nadělí