Porsche 917 MARTINI Le Mans 1971 #22 H. Marko / G. v. Lennep EAGLE´S RACE
http://jirka-automodely-1-18.galerie.cz ... emans-1971
Tento EAGLE´S RACE není sice zcela špatný, ale AUTOart by byl jistě lepší i s jeho tvarovými nepřesnostmi, které u 917tek má.
Jsem zvědav, jestli se AUTOart ještě vrátí k výrobě nějaké té "devětsetsedmnácky" a udělá i "oploutvené" verze "K".
Jinak - 936 č.4 z LeMans 1977 se před mnoha lety objevila v Norimberku na stánku exota, v roce 2007 jsem ji tam viděl také u exota, ale celou bílou, bez závodní kamufláže.
Když ji představil TrueScale, byl jsem nadšen, protože, vždy když uvedli na svých stánkách datum distribuce toho, či onoho modelu, tak to splnili.
Distribuce měla být v prosinci 2011, ale někdy v listopadu to změnili na - Release Date: TBA.
Z více zdrojů se ozývá, že mají zavřenou továrnu na "osmnáctiny" - no, snad se ho někdy dočkáme. Pro mě osobně je to velmi důležitý model, který bych ve své sbírce chtěl mít - je to PORSCHE, je z LeMans, jel s nim Jackie Ickx, i když původně odstartoval s číslem 3 a způsob jakým se tomuto vozu podařilo vůbec závod vyhrát je naprosto ojedinělý a neskutečny, ti co se o LeMans zajímají, jistě velmi dobře vědí o čem píší.