Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Abrex píše, že nebude aktualizovat sekci "Připravujeme", bojí se, že mu budou lidi nadávat, že neplní termíny... Tak snad něco uvidíme z fotek v Norimberku... Ale letos toho asi kromě nových modelů Škoda stejně moc nebude, resp. co mají rozděláno už z větší části ukázali.
Tak to je pro nás obrovské téma... Aktualizovat, nebo neaktualizovat...? Nejspíš to dopadne tak, že do této sekce budeme modely přidávat až ve chvíli, kdy budou skutečně dokončeny a my budeme mít jistotu alespoň orientačního uvedení na trh. To je asi jediná cesta jak předejít rozhořčení zákazníků z nedodržení termínů. Nicméně neznamená to, že na letošek nic nechystáme. Jsou zde pochopitelně modely, které jsou vyvíjeny a nebyly ještě dokončeny, ale bude tu i několik nových modelů.
Tak to je pro nás obrovské téma... Aktualizovat, nebo neaktualizovat...? Nejspíš to dopadne tak, že do této sekce budeme modely přidávat až ve chvíli, kdy budou skutečně dokončeny a my budeme mít jistotu alespoň orientačního uvedení na trh. To je asi jediná cesta jak předejít rozhořčení zákazníků z nedodržení termínů. Nicméně neznamená to, že na letošek nic nechystáme. Jsou zde pochopitelně modely, které jsou vyvíjeny a nebyly ještě dokončeny, ale bude tu i několik nových modelů.
No to se ani nedivím. Oni se totiž po tý kritice, kdy jenom slibujou, ale nestíhají plnit termíny raději zakonzervují. Jako dřív neunesli diskuzy, protože se do nich veřejně obulo dost lidí, tak teď zruší sekci Připravujeme, aby jim nikdo nenadával na Facebooku. Kdyby hráli trochu normální hru tak se jim to nestalo.
Jinak já neměl s Pick-upem HZS žádný výraznější problémy při výběru. Co se týká Rapidu a Citiga, tak to jsem si objednal a přišli pro mě překvapivě pěkný kousky. Nějaký drobný mouchy se najdou, ale nic hroznýho - lak dobrý, světla sedí ...
Teď jsem zvědavej, kdy přijdou s něčím novým v jaký kvalitě a za kolik.
Jinak já neměl s Pick-upem HZS žádný výraznější problémy při výběru. Co se týká Rapidu a Citiga, tak to jsem si objednal a přišli pro mě překvapivě pěkný kousky. Nějaký drobný mouchy se najdou, ale nic hroznýho - lak dobrý, světla sedí ...
Teď jsem zvědavej, kdy přijdou s něčím novým v jaký kvalitě a za kolik.
Dneska jsem neodolal a koupil Pragu V3S armádní fekál. Je nádhernej, myslím že Abrexu není moc co u Pragovek vytýkat. Jen detail-oproti armádním vozům Pragovek z 1.serie nemá černá držadla zpětných zrcátek, ale zelená- v barvě vozu.
Co říkáte na autentičnost modelů ABREX.....policejní, hasičské verze??? Ani jedno hasičské není podle originálu!!!!
Sice to není Abrex ,ale na Foxtoys za 1100,-Kč model Škoda 1100GT prototyp 1970- (nefunkční link odstraněn adminem)
Konečně jsem pořídil Fedu pic-kup a myslím si, že je poměrně ve slušné kvalitě, bral jsem hned první kousek.
Dnes mi došli z e-shopu PM Felicia PickUp, Rapid a V3S vojenský sklápač. Žiadne nedostatky som zatiaľ nezistil.
Dnes jsem rozebral jeden ze svych modelu od Abrexu-Skoda Fabia S2000 a zdesil jsem se.Modelu totiz nejen,ze chybi radici paka,coz uz jsem vedel,ale posleze jsem zjitil,ze temer u vsech mych eS dvoulitru je obracene pridelana rucni brzda,coz je docela podstatny prvek interieru zavodniho auta/modelu.Jinak za dalsi jsem zjistil,ze na limitky davaji nekvalitni modely.Mam sto chuti se sbiranim Abrexu skoncit,protoze za tyhle penize je to vysmivani se kupujicim do oci.Klidne zase piste,ze kopu do abrexu,ale me se tohle proste nelibi.Pockam,az za x let vyjde 130 RS rozeberu ji,doplnim o lepty z jine stavebnice a koncim.To radsi budu kupovat ziguliky z kultovek za 200 Kc a nakladaky od Atlasu za 500Kc.
O kvalitě se tu mluví dlouho a myslím, že se všichni shodnou, že je to pořád horší a horší. S tím souhlasím.
Za chvíli to za ty peníze stát nebude už vůbec. Docela mi přijde, že tam dělá dost zabedněnců. Ale snad se jednou probudí z toho jejich růžovýho snu.
Dneska jsem se koukal na jejich stránky a přibyly tam fotky nalakovaných modelů RS 2000 1:43 a Citigo 1:18. Tak z toho mám pocit, že přijdou na prodej dřív něž Š 110R a podobný. Což mě dost se..
Za chvíli to za ty peníze stát nebude už vůbec. Docela mi přijde, že tam dělá dost zabedněnců. Ale snad se jednou probudí z toho jejich růžovýho snu.
Dneska jsem se koukal na jejich stránky a přibyly tam fotky nalakovaných modelů RS 2000 1:43 a Citigo 1:18. Tak z toho mám pocit, že přijdou na prodej dřív něž Š 110R a podobný. Což mě dost se..
-
No, ale zase objektivně musim uznat, že Citigo 5 bylo příšerné, ale Citigo 3 je na docela dobré urovni. Samozřejmě cenová politika vyvolává otazníky.
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18