WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
...tak ještě jedna tématická momentka - tovární Abarthi a delty HF Integrály.Určitě bych nebyl sám kdo by k nim co nejdříve přidal S4.
Bohužel jsem si až na monitoru všimnul upadlé koncovky výfuku u jednoho ze Stratosů.Nejspíš se tak stalo při focení kdy kamárád byl zvědavý co se skrývá pod kapotou a u druhého snímku jsem si zase nevšimnul nečistot,tak se omlouvám.

Bohužel jsem si až na monitoru všimnul upadlé koncovky výfuku u jednoho ze Stratosů.Nejspíš se tak stalo při focení kdy kamárád byl zvědavý co se skrývá pod kapotou a u druhého snímku jsem si zase nevšimnul nečistot,tak se omlouvám.

Zdvihnuté palce na oboch rukách za fotky.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko pěkné,jak dlouho už sbíráš ty 1/18 rally?? U mě opět "téma",tentokrát Audi HB team.Více foto samozřejmě na mých stránkách

Stejně dlouho jako ty jestli se nepletu od r.2000 až na ty Mégany od Ansonu ,byly o něco dříve.Byl jsem zvyklý na jinou cenovou relaci a v té době se mě Autoarty a Kyosha zdáli neúměrně drahé(takové ceny bych si přál dnes) a také k tomu,že jsem stavil kity, dnes mě mrzí,že jsem některé verze tehdy nepořídil. 
U těch HB audinek si toho bohužel momentálně moc nevybereš.

U těch HB audinek si toho bohužel momentálně moc nevybereš.

Naposledy upravil(a) racing18 dne 02 bře 2012, 11:11, celkem upraveno 1 x.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj Jirko tak to jsme na tom stejně,i s těmi plast. stavebnicemi,já je stavil taky než jsem se stal sběratelem 

Skupinové fotky=veľká paráda, páni 

z Modeliki - CITROËN XSARA WRC '04

Až na ty kola nemám co vytknout.Původně jsem zamýšlel doplnit i P 206 Evo I.Vzhledem,že na střeše absentuje fůra věcí jsem od tohoto záměru upustil. Přestože je proti Xsaře otevírací u mně hraje až druhořadou roli a také se mě nechce navyšovat počet chybných modelů.

Až na ty kola nemám co vytknout.Původně jsem zamýšlel doplnit i P 206 Evo I.Vzhledem,že na střeše absentuje fůra věcí jsem od tohoto záměru upustil. Přestože je proti Xsaře otevírací u mně hraje až druhořadou roli a také se mě nechce navyšovat počet chybných modelů.

Naposledy upravil(a) racing18 dne 06 bře 2012, 09:23, celkem upraveno 1 x.
TrueScale Miniatures ohlásilo v treťom štvrťroku 2012 vydanie Porsche 959/50 Nr.186 z Rally Paris-Dakar 1986. Nie je to síce WRC, ale pre priaznivcov rally, Porsche a pod. to môže byť zaujímavý model. Pre mňa určite.