nOstalgia
Re: nOstalgia
Je to odpověď na moji položenou otázku, protože se mi barvy mlhovek nezdály.
Zdravím všechny!!!Nevíte někdo něco o modelech traktorů Zetor 77 11 v měřítku 1:32 z Lukatechu??? Kolikrát sem jim už ohledně těchto modelů psal,ale neodepsali mi.Poslední info jsem od nich měl,že by měly být už někdy před rokem,ale pořád nic. Dokonce psali,že mají v plánu vyrobit většinu traktorů éry JZD,což by bylo fajn,ale asi je to dost náročný jak finančně tak i jestli mají problémy s různými licencemi a tak...každopádně je to škoda,bral bych je hned,i když preferuji 1:43.
Nové real obrázky IST Lady a především Tatry:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tú Tatru 613 si mnohí určite kúpia, to isté je v prípade Lady 2104 asi zbytočné. Už časopisový model nasadil latku hodne vysoko, aj svetlá aj karoséria sú velmi pekne. Takže kupovať ho zo série IST sa oplatí asi iba tomu, kto stojí za krabičkou a vitrínkou.
Pravdou je, že tato Lada, která vyšla v rusku byla povedená, ale přesto i když cena je u IST asi o 1/3 vyšší, si myslím, že se vyplatí koupit IST. Jsou to sice detaily (vyhřívání zadního skla, jemnější stěrače, atd.), ale ten rozdíl většinou jde poznat, když si člověk ty dva modely postaví vedle sebe.
jsou to sice detaily,ale detaily tvoří celek!!!
já je koupím určitě oboje:)

Mnoho reálných fotek Tatry Hasiči limitka Fox
http://www.pozary.cz/clanek/48294-novin ... 3-623-rtp/
http://www.pozary.cz/clanek/48294-novin ... 3-623-rtp/
Sbírka modelů Citroën
Barva na T613 IST se mi zdá tmavší než na originál, ale v reálu to třeba bude vypadat jinak. Koukám, že IST verze má i vyhřívání zadního okna, to limitka VB nemá, což je škoda.
co si myslíte o novém limitovaném modelu od Foxtoys???Je to sice měřítko 1:24 ale asi ho vemu. (nefunkční link odstraněn adminem)
-
Pomaly tie limitky strácajú zmysel, keď každú chvíľu prídu s nejakou novou...