Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
AUDI QUATTRO LWB - obě AA

Průřez dvoudvéřovýma modelama od předchůdce řady 3 BMW 2002(AA),přes BMW E21(AA),E30(AA),E36(UT),E46 a E92(Kyosho)-(další typy 2002 a trojkové řady na mém webu).

..a můj"kombíkový úlet" střední třídy :
AUDI S4 AVANT(PMA) , BMW E91(Kyosho) a MERCEDES T-MODEL W204

Průřez dvoudvéřovýma modelama od předchůdce řady 3 BMW 2002(AA),přes BMW E21(AA),E30(AA),E36(UT),E46 a E92(Kyosho)-(další typy 2002 a trojkové řady na mém webu).
..a můj"kombíkový úlet" střední třídy :
AUDI S4 AVANT(PMA) , BMW E91(Kyosho) a MERCEDES T-MODEL W204
Krásné modely máte,jen co je pravda
Dovolte,abych se Vám i já trošku představil a přidal svoji trošku do mlýna.Říkají mě HOPPA a mou vášní jsou vozy Renault a to Megane a Scénic.Bohužel v 1:18 se toho moc nedělalo/Scénic žádný
/,takže v 1:18 mám pár Meganů,Alpinu,Clia 3.0 V6 Sport,R4.O to více jsem se vyřádil v měřítku 1.43,kde čítá počet Meganů a Scéniců kol 130ks.A aby toho nebylo málo,tak ještě sbírám v 1:43 Clia od Buraga,těch by mělo být kol 30 ks.Přesné počty ted' nevím,z důvodu stěhování to mám v krabicích.1:43 dám do správného topicu,zde dávám malou ukázku fotek,co mám v PC.

Postupem času si sem dovolím zbytek vložit

Dovolte,abych se Vám i já trošku představil a přidal svoji trošku do mlýna.Říkají mě HOPPA a mou vášní jsou vozy Renault a to Megane a Scénic.Bohužel v 1:18 se toho moc nedělalo/Scénic žádný

Postupem času si sem dovolím zbytek vložit
Ahoj HOPPO,vítám Tě tady ve fóru a jak budeš mít další fotky-tak je pošli 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Taky Tě zdravím HOPPA,parádní sbírka rally meganu.Tu světelnou rampu na tom jednom modelu jsi sehnal kde????Jinak Svato pěkné Poršátka,nejvíce mě zaujal, ten Budweiser 

To Je Libore ale americký Budweiserhurvajs píše:nejvíce mě zaujal, ten Budweiser

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
.....jo aha,ale i tak se mi ta kamufláž líbí ze všechsva57 píše: To Je Libore ale americký Budweiser

Vítej mezi námi, solidní základ, víš co sbíraš to je také důležité 

Sbírka modelů Citroën