Kuriozity
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Kuriozity
Psali,že se lekl nízko letícího ptáka 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kam to dát,tak to dám sem.Smutná kuriozita jedné paní z modelbazaru.
Pozor na podvodníka LUKÁŠE BARVÍNKA
ostatní modely › kovové modely
Zdravím všechny, vím, že už mi toto asi v mé situaci nepomůže, ale aspoň Vás můžu varovat.
Před časem jsem si zde dala inzerat, že koupím pro manžela model Subaru Impreza 1999 wrc 1:18. Našel se jeden pán, který se mi ozval, že ho má.
Dohodli jsme se na ceně i na všem ostatním. Balíček jsem zaplatila na dobírku, ale k mému zděšení se tam nacházelo plastové polepené autíčko, které nemá žádnou cenu místo dohodnutého modelu.
Tímto Vás chci upozornit na Lukáše Barvínka, s bydlištěm Záměl 133, Potštejn. Je to podvoník.
Snad už mu nikdo nenaletí. Já už jsem asi z nakupování přes internet vyléčená.
Ivana Škáchová

Pozor na podvodníka LUKÁŠE BARVÍNKA
ostatní modely › kovové modely
Zdravím všechny, vím, že už mi toto asi v mé situaci nepomůže, ale aspoň Vás můžu varovat.
Před časem jsem si zde dala inzerat, že koupím pro manžela model Subaru Impreza 1999 wrc 1:18. Našel se jeden pán, který se mi ozval, že ho má.
Dohodli jsme se na ceně i na všem ostatním. Balíček jsem zaplatila na dobírku, ale k mému zděšení se tam nacházelo plastové polepené autíčko, které nemá žádnou cenu místo dohodnutého modelu.
Tímto Vás chci upozornit na Lukáše Barvínka, s bydlištěm Záměl 133, Potštejn. Je to podvoník.
Snad už mu nikdo nenaletí. Já už jsem asi z nakupování přes internet vyléčená.
Ivana Škáchová
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Celkem by mě zajímal Váš názor co by jste v takovém případě dělali.Obětovali by jste peníze na cestu k němu a přinejhorším mu rozbili hubu??Ale co když to bude dvoumetrová korba se zkušenostmi od Vietnamské války po Afgánistán,co pak?? 

Kamarád takhle jednou jel a vše dostal zpět...
Koupil na Aukru levné samurajské meče
Koupil na Aukru levné samurajské meče

Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
BaRTE a to je koupil od něho(podvodníka) nebo na něho??BaRT píše:Kamarád takhle jednou jel a vše dostal zpět...
Koupil na Aukru levně samurajské meče