IXO Museum
Re: IXO Museum
Jinak je zvláštní, že v kolekci Museum nejsou v módě varianty, čímž myslím třeba cabriolety s nataženou a stazenou střechou..., a tak podobně. Třeba u Matrixu je to dost často, ale rekordman byl asi Cadillac, který existoval v sérii Age D' Or v nekolika desítkách verzi 

Aspoň to máš jednodušší. Co já se někdy natrápím, než to rozlousknu.
Pan kolega už zase upgradoval své inzeráty na modelbazaru, ty IXA MUS tam má za 390,-Kč. To mi přijde výborná cena a stejně to nikdo nechce? Tomu nerozumím, že by už je všichni měli? Já od něj, jak měl ty samé inzeráty tak před 3 týdny, koupil jednu Hispánku od Matrixu a Waltera od AutoCultu. Byl jsem zcela spokojen. Zdá se mi, že snad všechny ostatní inzeráty tam má znovu, asi jsem byl jediný koupěchtivý. Ach jo, nějak ty modely v dnešní době váznou...
Pan kolega už zase upgradoval své inzeráty na modelbazaru, ty IXA MUS tam má za 390,-Kč. To mi přijde výborná cena a stejně to nikdo nechce? Tomu nerozumím, že by už je všichni měli? Já od něj, jak měl ty samé inzeráty tak před 3 týdny, koupil jednu Hispánku od Matrixu a Waltera od AutoCultu. Byl jsem zcela spokojen. Zdá se mi, že snad všechny ostatní inzeráty tam má znovu, asi jsem byl jediný koupěchtivý. Ach jo, nějak ty modely v dnešní době váznou...
Cena modylku IXO Museum v inzerátu je naprosto úžasná a taky ten nezájem nechápu. Se mnou žádný obchod neudělá, protože vsechny nabízené mám už z doby vydani
. Už mě napadlo je koupit na kšeft, ale možná by to bylo poněkud nemoralni...

Ještě jsem badal nad katalogem a divne je, že zmizelo nadšení vydávat dříve preferované Premium X a J-Collection. Nevadí mi to, alespoň bude kapacita na klasiku v kolekcich MUS a CLC, ale zároveň musím konstatovat, že produkce ztrácí systém a rad
. Je to dobre nebo spatne 

No oni zařízli i sérii IST.
Ta už zdechla loni, což je škoda, ale trh je zřejmě presyceny levnými casopisovymi modylky 

Jaguar
SS1 Airline Coupe is comming! hezké velikonoce všem !
SS1 Airline Coupe is comming! hezké velikonoce všem !
Super zpráva! Už ho vidím na Model Car World. Jupiiiiiii, díky a taky tak 

Hlasim, že Jaguar objednan u SmallCars a prý bude příští tyden 

Koukám, že IXO zařadilo Jaguara SS1 Airline do série MUS (s plochým podstavcem) i do série RAC jako z Monte Carla (se šikmým podstavcem).
Tak kterému jste pánové dali/dáte přednost?

Tak kterému jste pánové dali/dáte přednost?