Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Z fotky vypadá že vzadu má dvojmontáž.
Je to A31 se špatnými koly, detaily Atlas a IXO zase tolik neřeší... Nárazník by opravdu měl být méně masivní, ale celkově to vypadá dobře. Jestli to bude vyrábět i IXO/IST je otázka, ale pravděpodobnost je asi malá, spíš budou dělat auta z Německa a Ruska, tam mají zajištěný větší odbyt. Kompletní série z Atlasu se v IST verzích asi vyrábět nebude... Jsem zvědavý na Tatru 141, která také byla na seznamu aut v sérii, který byl tady na fóru. Tu by snad IST mohlo dělat. Já odebírání kolekce náklaďáků přerušil a zatím jsem ji neobnovil. Vadí mi chování Atlasu a o ty Ify zase tolik nestojím.
Ak by mal niekto záujem, predám HORCH H3 za 15€, poštovné v cene.
hoď si dolu do bazaru inzerát...
Dík Admin
Dík Admin
Sbírka modelů Citroën
-
Ja len pevne dúfam že sa tam objaví aj Liaz 100, najlepšie by bolo keby bol valník s plachtou.... Potešila by teiž Praga S5T či Tatra 815/111
Píšu to sem, protože na stránce kultovek je to poněkud mrtvé.
Možná budu mít možnost sehnat víc karavanů - NIEWIADOW N126. Měl by někdo zájem?
Možná budu mít možnost sehnat víc karavanů - NIEWIADOW N126. Měl by někdo zájem?
Určitě, řekni cenu a způsob dopravy.
Tak cena by byla 300 kč + 70 kč poštovné preferuji platbu předem složenkou na adresu. Nebo dobírku (Platba při převzetí) ale to je dražší poštovné, cca 120kč
Ale ještě tak uplně nevím, jestli budu mít tu možnost sehnat něco navíc, až to budu vědět, tak napíšu, ok?
Ale ještě tak uplně nevím, jestli budu mít tu možnost sehnat něco navíc, až to budu vědět, tak napíšu, ok?
Na aukru je předělávka T148 od Atlasu na T815, nápad je to dobrý, už jsem o tom také přemýšlel, ale lepší by bylo udělat kabinu celou novou než využít plechovou od Kovapu:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)