Modely TATRA 1:43
-
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Ten váš kousek má odřený lak na madle v zadní části kabiny nebo to je jen odlesk?
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Asi odlesk, pro jistotu jsem se teď díval, ale je to správně nalakováno. Jen pozor na zrcátka, jsou velmi křehká, už jsem jedno odlomil
-
Tak to je tedy úžasné. Raději na ni nebudu vůbec šahat. Jako celé zrcátko s držadlem nebo jen samotné zrcátko?
Pro porovnání zasílám svou S3 od RO z roku 2014.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Pro porovnání zasílám svou S3 od RO z roku 2014.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Celé zrcátko i s rámem, je přichycené podobně jak na Tatře od Kadenu, akorát nená hluboké otvory na zasunutí a bylo podle mě přilepeno, povedlo se mi ho natlačit zpět i bez lepení, ale udivím do budoucna jak bude držet. Na druhou stranu model je ve vitríně a nesahám na něj.
-
Môžete mi niekto napísať rozmer krabičky Tatrovky S1?
Někdo tady vynášel SSM až do nebe ale zatím samá stížnost.Zlatej ABREX a jeho vejdy.Škoda jen že na nich usnul.Dneska by určitě strčil jak PC tak SSM a i jiné hluboko do kapsy.
Leon: myslíš teď tu 815 od PC? tak: 265x110x110 (výška) v papírovém přebalu, délka měřena dole, nahoře je krabička užší.
pp1: proč takový soud? jak říkám, já tedy nemohu nic vytknout.
pp1: proč takový soud? jak říkám, já tedy nemohu nic vytknout.
-
ĎAkujem!Leon: myslíš teď tu 815 od PC? tak: 265x110x110 (výška) v papírovém přebalu, délka měřena dole, nahoře je krabička užší.
Ještě mě napadla taková blbost, ale když jsem model sundal z podstavce, byl podstavec celý zamaštěný. Což před odšroubováním nebyl. Nedovedu si to vysvětlit, prsty jsem měl suché. Tak možná mají šroubky napuštěné v oleji
To je nejdokonalejší model na světě. neni Tatra aby sni nekypal olej. Taky jsem měl masný podstavec.
Nic mémě u několika kultovek jsem si všiml, že karoserie je nějaka masní. Možna konzervaco kvuli přepravy po moři.
Nic mémě u několika kultovek jsem si všiml, že karoserie je nějaka masní. Možna konzervaco kvuli přepravy po moři.