Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
jarek

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od jarek »

Dik ;) Kopiroval som to, asi to bude ´74.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

lazard píše:To c. 55 ma spatne stribrny pruh na boku pod dvermi - ten pruh my byt nizsi a ma koncit vyrazne pod spodkem dveri a ne aby se ho dvre dotykaly. To je duvod, proc ten model ja nechci, jinak bych si ho koupil.
To je to nejmenší,co mě vzrušuje-stříbrný pruh o cca 0,5 mm výš.Hlavně aby to tvarově sedělo ;)

licer

Příspěvek od licer »

Tak trpělivost se vyplatila :D ....z eBay Austin Healey 3000 MKII v zelené. Cena i z poštovným 68E. Ten předposlední, co se dražil, vystoupal až na 145USD (jen cena za model). O jednu starost méně :)

Obrázek

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

mam jednu otázočku :)...mam moznost relativne lacno kupit 1:18 Aston Martin DB9 od Minichamps, a aj ked pre mna jediny pekny novy Aston je DB7 (vyraba iba Maisto ale ajtak je to pekny model :) ), tak musim uznat ze DB9 nevyzera az tak zle...strieborny je...len by som chcel objektivne hodnotenie modelu, od niekoho kto ho má (fotky ma nejak nevedia jednoznacne presvedcit)...viem ze PMA je niekde v strednej cenovej kategorii (za Aa a Kyoshom) , len chcem vediet ako sa im podarila DB deviatka :) som videl ze na kapote a na kufri ma dog leg henges (a nevyzeraju az tak zle) a na dverach ma normalne dufam uz otvaranie podla skutocnosti...ani to svetle drevo alebo celkovo interier ma nejak nepresvedcili...

ďakujem
modrý Mondial, pekný Mondial :)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

jenom otázečka...není DB7 i od Guiloye? Ta je taky celkem obstojná. Aspoň podle fotek...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

DB 7 je od Guiloye i od Maista.Ale i když je mám obě,tak je na nich vidět,že jsou z minulého století.
Co se týká DB9,tak je to sice PMA,ale je to vyrobené v té nejlevnější edici.Takže i když tvarově to odpovídá a nemá chybu,tak je to vlastně takový ošizený PMA o detaily (koberce v interiéru a zavazadl.prostoru).No ale je na tom určitě líp než Guiloy,nebo Maisto.
Tady jsou Astony v mé sbírce :
http://automodely.net/znacky/ASTON%20MARTIN

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

ďakujem za info...ten PMA Aston je sice pekny ale neviem si pomôcť, nieco mi na tom aute vadí...nechapem to lebo DB7 som si zamiloval okamzite uz na fotkách (doma mam zeleny Maisto)...koberčeky hore-dole, karoseria je krasna...ale nieco mi na nom proste vadí...:P
modrý Mondial, pekný Mondial :)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

mě se DB9 od PMA zdá v poho

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Tak to vypadá na další přírůstek z řady starších modelů - Dodge Ram od Ertlu v ne zrovna obvyklé barevné variantě.
Obrázek
...model se mi líbí, akorát ten potisk zeleně mi nesedí, uvidím jak to bude vypadat v reálu, přepadá mě myšlenka přelakování do šedé jako u ostatních barevných variant a kola jsou...hmm...přechromovaná.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z eBaye pro kolegy sběratele :
Obrázek
Obrázek
..a pro mě z Model Car Expo tuto raritu od AA
Obrázek
..a z Modelissima tyto 2 kousky :
Obrázek
Obrázek