Porovnání modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání modelů

Příspěvek od sva57 »

ksmotorsport píše: Jestli ti to vadí jako doplnění k viditelným rozdílům tak se ti omlouvám.Příště to přeskoč. ;)
To bohužel s viditelnýma rozdílama nemá nic společného,ale jak myslíš ;)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

no já nevím proč...ale jak u předních tak u zadních světel se mi zpracování líbí mnohem víc u číny (hlavně u těch zadních). I když to slícování je opravdu šílenost, asi bohaté dimenzování spár pro nový čínský nápad - nastal čas oběda? vytáhni si z kufru hůlky aniž bys ho otevřel. :)

greenwolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenwolf »

K Sierrám:
Model od MCH je na velice slabé úrovni a hlavně není to civilní provedení v pravém slova smyslu (viz přední nárazník), ale spíše okruhovka bez polepů. Podobně pojal MCH i model Capri RS3100. Velice slabé je provedení světlometů, zadních světel, interiér taky pokulhává.
Model od AA je na úrovni ostatních modelů z řady Millenium, čili není zde prakticky co vytýkat. Proto je také cena úplně někde jinde.

licer

Příspěvek od licer »

Co radíte :?: :?:

Pro ty, kdo má ve své sbírce Jaguar XK120 (Signature) a XK140 (SunStar). Chci jeden kousek tohohle typu, ale nevím který. Zatím jsem více nakloněn tomu od Signature (zlaté provedení, rok 1953). U Sunstaru mi připadá, že špatně doléhá víko motoru.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ale kdyby jsi se přece jenom rozhodl pro Sunstar,tak jak červený roadster,tak šedostříbrný softop mám na prodej ;)
http://automodely.net/znacky/JAGUAR

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Model vítězného vozu z Le Mans 2009 Peugeot 908 HDI vyrábí Norev a Minichamps.
Na fotkách je vidět,jak tento model Norev šídí(použil verzi 2008 v barvách z Le Mans 2009)
Na přední části rozdíly označené červeně.1. foto Norev, 2. Minichamps(správná verze)
Obrázek
Na zadní části jsou rozdíly ještě více zřetelné(1.foto Norev, 2.Minichamps)
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

BaRT píše:A ještě cena-Abrex vyjde cca o 1000 kč levněji
Jak si přišel na tu 1000Kč na eBay je (Čínská verze) kolem 50-60euro...
K modelu bych asi nepřičítal poštu, to že Škoda nedovolí oficielní dovoz těchto modelů, za to model nemůže...
Ještě se vrátím k Petrově poznámce o Superbu 1/18-což mě trochu uniklo.
To co Škoda povolí,či nepovolí mě je jedno.Pokud kupuji nějaký model,tak do ceny započítávám i poštovné jako celkové náklady na pořízení modelu.Holt nemám nikoho,kdo by tyto vícenáklady za mě platil-bohužel.Tak proto udávaný rozdíl 1000 kč. ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Je to věc názorů, buď hodnotím model nebo cenu, ale míchat do toho ještě poštu s tím že v ČR bohužel není je zcestné.
To bys pak od PM-models nemohl mít nic, protože sebeblbější kopie by to zválcovala (poměr cena/kvalita) už jen kvůli poště.
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Když hodnotím cenu,tak hodnotím na kolik mě to vyjde celkově.Takže pokud je vysoký poštovný,tak model prostě nekupuji.
U tohoto případu šlo o zhodnocení výhody, či nevýhody zakoupení tohoto modelu a do toho patří i náklady na pořízení.Pokud si Ty do ceny nepřipočítáváš poštovný,je to Tvoje věc.Tím jsou ale náklady na zakoupený modely velmi zkreslené.
A jestli budu mít od PM nějaký model,nebo ne mě vůbec žíly netrhá ;)
Modely ze zámoří jsou levnější,ale když připočítáš poštovný,tak se nákup kolikrát ani nevyplatí. ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

prostě pošta jde podle mě mimo, podle mě je to věc model/cena to že ho hold nikdo nemůže/nechce/nevozí do ČR je druhá věc a pak se to prodražuje,ale do modelu to prostě nepočítám. Třeba ty státy ano pošta jednoho je drahá, ale pokud využiješ systému schránek, necháš si toho poslat více a pomalu (né letecky) není to tak strašné. Když vezmu cenu třeba Německo které je za kopcem a cenu Čína tak spíš bych řekl že pošta třeba 17Euro Modelisimo 1model vs Čína 1model 30euro je v EU prasecky natažená. (Čína letecky překládka někde atd atd. z DE to podle mě veze klasický kamion do Prahy.)

takže pokud ten Suberb je z číny je to horší model.... Pokud ji někdy v budoucnu třeba fox dovalí ve velkém a bude za jejich cenu (vize) tak to je hned lepší model ve srovnání s Abrex... je to také logické tvůj systém s poštovným funguje - věc názoru v mém systému se její status nemění...
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“