Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Red

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Red »

Pár nových kousků za poslední cca měsíc. 2xModellisimo, 1xBobr, 1xFoxtoys

Obrázek

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Pár nových kousků za poslední cca měsíc. 2xModellisimo, 1xBobr, 1xFoxtoys
velmi pěkné přírůstky do rodiny Mustangů, spodního mám taky a trochu se teď pokoukávám i po tom Saleenu ale přeci jenom je to jenom vytuněná verze Mustangu, spíše by se mi líbila verze Bullitt (mám už klasiku z 68). Zajímáš se více o ameriky nebo to byla jenom čistě náhoda, že se ti teď nakupili

Red

Příspěvek od Red »

Díky. Náhoda to určitě není, sbírám jenom ameriky, hlavně Corvetty a Mustangy, jinak 60 léta do současnosti. Bullita 68 také mám a stejně tak pošilhávám po tom současném. Ten novej Saleen se mi moc libí, od té doby co jsem věděl, že vyjde, tak jsem věděl, že si ho koupím :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z Modelissima LAMBORGHINI URRACO P250-Kyosho
Obrázek

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Dva "hrošíci"Obrázek
1:18 Ricko - Horch 930 V
1:43 Atlas - Horch 853 A

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Moc pěkné Vladamire. :)
Ten Horch 930 od Ricka je jeden z nejpovedenějších modelů od téhle firmy. Mám ho také, akorát v červeno-černé kombinaci. Většinou se všude prodávaly jenom jednobarevné, ale ve dvoubarevném provedení to má úplně jiný šmrnc, že jo. Sehnal jsem ho tehdy v červeno-černé kombinaci v Německu. Ten Tvůj s krémově-černou je taky parádní. :!:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Red píše:Pár nových kousků za poslední cca měsíc. 2xModellisimo, 1xBobr, 1xFoxtoys
sashator píše:velmi pěkné přírůstky do rodiny Mustangů, spodního mám taky a trochu se teď pokoukávám i po tom Saleenu ale přeci jenom je to jenom vytuněná verze Mustangu, spíše by se mi líbila verze Bullitt (mám už klasiku z 68). Zajímáš se více o ameriky nebo to byla jenom čistě náhoda, že se ti teď nakupili
Vidím pánové, že zdaleka nejsem sám, kdo neodolal krásnému oranžovému Mustangu Shelby GT 2007 se stříbrnými rychlými pruhy. :D Ačkoliv tento vůz v této byrvě ve skutečnosti neexistoval. Máte taky na krabici u čárového kódu a na certifikátu autenticity napsáno namísto Mustang Shelby GT , Mustang GT Appearance Package :?:

Obrázek

Obrázek

A zde jediné dvě barvy, ve kterých se Mustang Shelby GT vyráběl :

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 23 lis 2010, 23:09, celkem upraveno 1 x.

Red

Příspěvek od Red »

Vím, že se v této barvě nedělal, ale když ona je tak krásná :) Navíc v černé už mám "brášku" Shelby Cobra GT500.
A také mám na certifikátu a krabici napsáno Mustang GT Appearance Package.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

JJ, v téhle barvě je to nejhezčí nový Mustang. A už jsem někde viděl i fotku, že si Shelby GT borec nechal právě na tu oranžovou přestříkat. :D Taky si myslím, že u takových aut, které jsou vyráběné přece jen ve větším počtu, tak to tak nevadí.
Shelby GT 500 v černé, tak to máš produkční verzi. Já to uspěchal, hned jsem koupil ten předsériový prezentační... Produkční je lepší.

lazard

Příspěvek od lazard »

Ja se v tech modernich stanzich moc nevyznam, ale pripadami mi ze strilite slovem Shelby, kde se Vam zachce. Urcite je rozdil v Ford Mustang a Shelby Mustang, alespon ve zlate ere muscle cars byl. Takze ohledne problemy s oranzovou barvou zkuste zapatrat v totmo moznem problemu v nazvoslovi. Je vsak mozne, ze se mylim.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“