Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Pavel Rajm

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Pavel Rajm »

Ahoj všem. Člověk když to tady čte, jen kroutí hlavou nad tím co všechno je u Atlas možné a říká si, že už ho nemůžou ničím překvapit. Chyba, můžou ! Tak za prvé, dnes dorazil Robur Garant 30k VW/B 18. To je v pořádku, měl jsem ho objednaný. Ale za druhé a to mě dostalo, před dvěma dny jsem dostal od Atlas email s kuponem na objednání nákladního automobilu Ifa H 6 1/43 za 4,90 Euro. Celý kupon v němčině, na tom předtištěné mé jméno a má emailová adresa ! Přišlo to také někomu? Atlas má stále v záloze trumfy kterými překvapí.
(nefunkční link odstraněn adminem)

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Já už tuto Ifu mám objednanou,ale na svého německého známého a v jeho zemi.:-)

Lidé v českém si ze mě pravděpodobně dělají srandu,jinak už si to nedokáži vysvětlit.Po třech mailech,že jsem již vypověděl odběr kolekce Nákladní automobily se mi dnes pošťák pokusil předat balík od Atlasu.Předpokládám,že uvnitř byl Robur.Balík jsem nepřevzal a ukázal mu vytištěné maily,že kolekci již neodebírám a on řekl,že to tedy pošle zpátky.Děje se to ještě někomu nebo jen pouze mě ?

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Napsla bys mně prosím tě mailovou adresu do Atlasu? Díky ;) já mám zase opačný problém,chtěl bych,ale nechoděj... :)

Tauič

Příspěvek od Tauič »

také závidím lidem, kterým chodí a oni už přesto nechtějí. Radost jsem si vychutnal zatím jenom z Tatry :(

Misva

Příspěvek od Misva »

Ahoj všem, tak dneska jsem si vyzvedl z pošty další model. Je to Robur Garant a je prostě krásný. Jako dárek nic, jen takové další letáky na dělo Napoleona, na mapy Česka a začínáme s počítačem. Ale model je krásný, vše ostatní skončí v koši (na tříděný odpad).
Obrázek

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Tak Robur ještě nedorazil, a už mám uvedeno, že dále je na cestě IFA S4000-1 SW7

rocs

Příspěvek od rocs »

Takých je nás viac, akurát miesto Robura mi tam svieti KRAZ.

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Tak Robur dorazil dnes :P

Tauič

Příspěvek od Tauič »

naskočil mi třetí vůz - Robur. Však druhou zásilku - Ifu doma ještě nemám. Měl bych kontaktovat atlas jestli se někde něco nepokazilo? Má to smysl jim už asi po páté psát a doprošovat se? Nebo já už fakt nevim co mám dělat... Už je skoro polovina května a po Tatře, která mi dorazila v únoru, mi zatím ještě nic nedorazilo.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“