Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Cituji ze stránek Abrex: Akce Modelový vlak
Milí přátelé našich modelů,
Technické muzeum v Brně nabídne od 27. března do 17. června 2012 výstavu určenou pro širokou návštěvnickou veřejnost, která ponese název „Modelový vlak“. Základem této výstavy je prezentace nejdelšího modelu autovlaku, zhotoveného v měřítku 1:45, s modely automobilů značky Škoda. Vlak má na 45 vagónech naloženo 322 autíček z vývojové řady automobilky ŠKODA, v obdobném modelovém měřítku. Její součástí bude zároveň prezentace dalších modelů z dílny společnosti ABREX, jejíž modely se na autovlaku „vezou“.
Srdečně Vás na tuto akci zveme.
Přejeme příjemný den.
Váš ABREX
Milí přátelé našich modelů,
Technické muzeum v Brně nabídne od 27. března do 17. června 2012 výstavu určenou pro širokou návštěvnickou veřejnost, která ponese název „Modelový vlak“. Základem této výstavy je prezentace nejdelšího modelu autovlaku, zhotoveného v měřítku 1:45, s modely automobilů značky Škoda. Vlak má na 45 vagónech naloženo 322 autíček z vývojové řady automobilky ŠKODA, v obdobném modelovém měřítku. Její součástí bude zároveň prezentace dalších modelů z dílny společnosti ABREX, jejíž modely se na autovlaku „vezou“.
Srdečně Vás na tuto akci zveme.
Přejeme příjemný den.
Váš ABREX
-
Článok o Auto vlaku: http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-moje ... metru.html
-
I přes to co se tam píše, jsou ty pickupy Kaden. Jo a když kouknete na fotografie k tomu článku, tak tam má i Octavie I liftback, takže taky Kaden
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Na Foxtoys limitovaná Škoda 130 RS za 990,-Kč
Včera jsem si byl koupit v obchodu Abrex na Václaváku Š110, vybíral jsem dlouho, ale tu co jsem vybral měla jen špatně nasazenou pneumatiku na disku. Ostatní měli především vady laku, vlakované kousky prachu a nějakých vláken. Celkově, ta kvalita je horší (např. 1000 měla stejný poklice ale nalakovaný černě znaky, žebrování od sání vzduchu by mohlo být lépe propracované,již diskutovaná zadní spz). Prodavač byl velmi ochotný,všechny krabičky ochotně otevřel a na dotaz na kvalitu mi řekl, že se snažili podchytit co se dalo ale všechno nevidí a že jsou problémy s novou výrobou, kterou řešili (myšleno s lidma), že prý je to za pár dní nenaučí.
Našel jsem fotky předělávky Felicie na kombi, jde s největší pravděpodobností o resinový transkit, na který jsem sem dával odkaz před časem. Finální zpracování nic moc (hlavně černé rámy oken a lišty) a taky se mi zdá, že je dost znát zlom na střeše u nastavené zadní části.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
No dúfam, že to z toho transkitu nie je, lebo jeden na mňa už pár mesiacov v ČR čaká. Inak by s ním bolo viac práce než som si predstavoval
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá fakt hrozně
-
Je to postavené z toho transkitu čo spomínaš, mám ho doma už 4 mesiace a čaká na dokončenie.EasyDaviD píše:No dúfam, že to z toho transkitu nie je, lebo jeden na mňa už pár mesiacov v ČR čaká. Inak by s ním bolo viac práce než som si predstavoval
čo už, snáď sa mi podarí postaviť / upraviť to lepšie (až sa k nemu už konečne dostanem). Prinajhoršom z toho urobím Van Plus
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek