IXO Museum
Re: IXO Museum
Chrysler Airflow už prý mám připravený k expedici
Airflow už mám na stole, ale na vystavení půjde až příští týden, kdy ho jako dostanu k narozkám. Nápis je zase zlatý (ne stříbrný), barva neodpovídá stránkám IXO, ve skutečnosti je titanově šedý, což je lepší, černých už bylo fakt moc
Já taky nemám černý rád, chtěl jsem Bucciali, alye když jsem ho viděl ve skutečnosti, tak mě právě ta černá odradila. Přitom se mi moc líbil. Ale ve vitríně je na místě černého auta jen černý flek.
Co nás čeká:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Daimler Double Six - škoda, že je v černé a ne v červené jako od Altayi. Minerva v červené vypadá hezky.
Konečně snad bude Panhard. Vlevo Chrysler už je. Vpravo vzadu Voisin - bohužel v černé. Co jsou ty zbývající 2 modely (světle šedý a modrý)?
Daimler Double Six - škoda, že je v černé a ne v červené jako od Altayi. Minerva v červené vypadá hezky.
Konečně snad bude Panhard. Vlevo Chrysler už je. Vpravo vzadu Voisin - bohužel v černé. Co jsou ty zbývající 2 modely (světle šedý a modrý)?
Super Ten modrý Packard V12 Speedster
Ten světle šedý bude Mercedes SSK 1933 (Altaya číslo 30). Je nutné pozamenat, že dvoubarevné provedení Altayi je hezčí. V té jednolité světle šedé bude vypadat jako menší brácha již vydaného Grosser Cabrioletu.
To máš pravdu, tu barvu fakt nechápu, no ale stejně ho asi koupím
Jinak koukám taky na ten katalog (nebo spíš knížku), možná bude taky na prodej. Co myslíš
Možná na prodej bude, ale určitě to bude možné stáhnout v pdf ze stránek IXA, tak jako v roce 2010.
Jinak já nekupuju zdaleka všechno - půjdu do Panharda, Minervy (modrá Altaya se mi moc nelíbila, ale tahle červená s černou střechou vypadá dobře) a toho Mercedesu . Moc mě mrzí ten Daimler, že ho zabili pro mě neakceptovatelnou černou barvou.
Jinak já nekupuju zdaleka všechno - půjdu do Panharda, Minervy (modrá Altaya se mi moc nelíbila, ale tahle červená s černou střechou vypadá dobře) a toho Mercedesu . Moc mě mrzí ten Daimler, že ho zabili pro mě neakceptovatelnou černou barvou.
Doplnění: díval jsem se zběžně na net - a skutečný Daimler double six jsem tam našel opravdu jen v černé barvě. Takže verze od IXA asi víc bude odpovídat realitě.