IXO Museum
Re: IXO Museum
Uvažoval jsem stejně, ale nepoznám, zda to není trafikova verze. Naděje na další rozjezd série snad je 

na webu IXA průvodce 2017m/ 1-4/
No super. Jsem rád, že ten Chrysler je v červené. Ten stříbrnošedý pro Whitebox se mi nelíbil. Do tohohle půjdu.
Jinak koukám nové série: autobusy, traktory a tahače a nějaký vojenský náklaďáky (nic pro mě).
Jinak koukám nové série: autobusy, traktory a tahače a nějaký vojenský náklaďáky (nic pro mě).
Díky, to je skvělé, ted ještě, aby nám to fakt dodali. Když jsou známé MUS061 a MUS070, tak by měly být celkem logicky ty mezi tím. Ale možná uvažuji moc evropsky 

Teď jsem se ještě všiml drobného písma, kde se slibuje, že je to na období leden-duben 2017. Tak jsem na to zvedavy 

Jinak jsem fakt zvědavý, co bude na volných pozicích. MUS069 má být ten Renault, ale jinak nemám tušení. Pan Perez se sice tehdy ptal, co bych v edici rád viděl, ale to už odval čas. Mozna ten avizovaný Opel Admiral nebo Jaguar SS a 3500. Kdo ví, třeba ještě nikdo
Nejraději bych další Royalky..

No teď se dívám na stránky IXA a ten průvodce tam není. Zas tam je jen 2016.trapper píše:na webu IXA průvodce 2017m/ 1-4/
Taky jsem si všiml, ale na FB je porad 

Teda, to koukám. Hned po ránu přiletěla po dlouhé době IXO produktová informace na květen. Jsou tam teda samé rally modely, ale začíná to opět fungovat 

Průvodce leden-duben 2017 se zase na stránky IXO vrátil, a to v mírně upravené podobě. Museum zůstalo nezměněné. Otázka je co opravdu vyrobí, protože už máme za chvilku brezen