Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Podle fotky to vypadá, že to asi úrovní zpracování bude podobný Fabii RS, tj. trochu hrubší detaily, ale uvidíme v reálu, fotka může zkreslovat... Řekl bych, že 3D verze asi nebude, když teď představili 5D verzi spolu se skutečným autem a u 3D nebylo nic, ale ani mi to nějak nevadí. Abrex se asi právevem bojí, že by se jim obě verze nezaplatily.
-
3d verze určitě nebude. Jinak kamarád mi posílal fotku předku a zadku Citiga už v listopadu když to abrex dával škodovce ke schválení. A o 3dv verzi se vůbec nezminil
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Koukal jsem na modely Citigo na aukru podle fotek se mi zpracování líbí.Jen zadní světla mi přijdou trochu ošizený.Jinak podle fotek si myslím,že je model mnohem lepší,než je Fabia RS.Už se na model těším.
Pro ty co nesledují novinky foto Abrexu novinek zde:
(nefunkční link odstraněn adminem)
nad fotkou šipka doprava...
(nefunkční link odstraněn adminem)
nad fotkou šipka doprava...
Sbírka modelů Citroën
Jestli Abrex vydá všechny ty vystavené modely v 1:43,tak budu spokojený. 

Súhlasím, len tá kvalita by mohla byť o dosť lepšia.
1200, 1201 Sanitka, Felicia Pick-up, 130rs, 110- proste paráda.
Tú otvorenú Fabiu zasa pokladám za zbytočnosť, podla mňa ide o jeden z najškaredších prototypov ktorý som doteraz videl.
1200, 1201 Sanitka, Felicia Pick-up, 130rs, 110- proste paráda.
Tú otvorenú Fabiu zasa pokladám za zbytočnosť, podla mňa ide o jeden z najškaredších prototypov ktorý som doteraz videl.
Nevím,mě se kvalita modelů na fotkách zdála dobrá,uvidíme na živo,až budou modely prodávat.Jinak moc se těším na všechny 1:43,jen ten koncept si dle mého názoru, a asi ne jen mého,mohli odpustit.Když ho vydají,tak si ho ale koupím,aby mi nechyběl ve sbírce.
Abrex toho má rozdělanýho moc, to bude zase program na pět let. Je tam 130RS a 110R v 1:43, takže věřím, že opravdu budou. U erka mě ale zaráží ty stěrače, vypadá to, že to nebude samostatný díl jako u všech modelů, ale jen výlisek v rámci předního skla! Tím teda ten model úplně zkazeji, takhle to bylo v osmdesátých letech na Š120 od Kadenu. Co je to napadlo, takový blbý šetření a zrovna na erku
Snad to není definitivní, ale jelikož to je na masteru, tak asi jo
Tohle prostě na model za čtyři stovky nepatří, ať se na mě nezlobí. Když už chtěji šetřit, tak ať tam stěrače nedělají a já si je rád dodělám sám... Vždyť tam mohli dát v klidu stěrače ze 110 L, tímhle ušetří šměšných pár korun. Doufám, že to není nový trend...
U Felicie pickup bych radši otevřenou verzi než bednu, ale takovýhle master už vystavovali dříve. Kdyby udělali otevřenou verzi, mohli mít druhou verzi s nasazovací plastovou budkou a prodat víc modelů... A šla by předělávka na verzi Fun. Ale jsem za pickup rád. A taky se těším na péráka a 500 OHC, ty vypadají dobře.
Fabia RS2000 se mi taky nelíbí ani ve skutečnosti, model pořídím jen kvůli kompletnosti sbírky. Škoda práce, mohli udělat něco jinýho...

U Felicie pickup bych radši otevřenou verzi než bednu, ale takovýhle master už vystavovali dříve. Kdyby udělali otevřenou verzi, mohli mít druhou verzi s nasazovací plastovou budkou a prodat víc modelů... A šla by předělávka na verzi Fun. Ale jsem za pickup rád. A taky se těším na péráka a 500 OHC, ty vypadají dobře.
Fabia RS2000 se mi taky nelíbí ani ve skutečnosti, model pořídím jen kvůli kompletnosti sbírky. Škoda práce, mohli udělat něco jinýho...
Mě je divný,že 130 RS má přední sklo čisté a 110 R má okno vč.stěračů.Přikláním se k názoru,že tohle už pár let na model nepatří.To ať už tam raději opravdu žádné nedávají a my si je doplníme leptanými stěrači.Jinak celkově moc nechápu,proč se zabývají koncepty.A trochu tušim,že model RS 2000 bude stejně zmršený,jako je Fabia RS,protože použijí formu na karoserii S2000 a tu upraví.Podlaha bude dle mého názoru z verze RS.
Stěrače u erka mě teda naštvaly, je to jak u Amercomu... Nevím, která chytrá hlava na tohle přišla
Koncepty podle mě do produkce patří, dal by ale přednost těm hezkým
Třeba Vision D se mi moc líbí, škoda že neudělali ten (nicméně ho slibují, bude ale asi později). Ale výběr asi taky záleží na Škodovce s ta možná upřednostňuje tuhle hrůzu.

Koncepty podle mě do produkce patří, dal by ale přednost těm hezkým