Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Vše má své + i - pokud se orientuješ na jednu značku a není to obligátní Ferrari či lambo tak seš pak omezen tím že model nedělá tolik výrobců a nemůžeš si tolik vybrat. Což u tebe nehrozí a bereš si jen kousky které se ti líbí...
Sbírka modelů Citroën
taky se přidám k zachránění daliborových stránekA až mi doběhne doba hostingu, asi už to nebudu ani prodlužovat

podle mě v dnešní době, kdy je obrovské množství kvalitních modelů, je téměř nutnost se nějak vyhranit. Přeci jenom to pak leze do peněz a taky je ta sbírka taková všehochuť, ode všeho něco (pokud teda nejste jako Sváťa, kterej snad má ode všeho všechnoV poslednej dobe zacinam vzdavam hold tym zberatelom, ktori si vyhranili smer a nedaju sa rozptylovat inymi kuskami

Netrapte už mě s tím mým webem, fakt to nebylo lehké rozhodnutí..sashator píše:taky se přidám k zachránění daliborových stránekmyslím, že by bylo škoda takové pěkné stránky rušit

Ale teď na veselejší téma :
Konečně zase pořádný CLASSIC od Signature Models. Dlouho teď žádnou pořádnou veteránskou novinku neměli. A 30. léta mám přeci jen úplně ale úplně nejraději.
Ze Světa Modelů, vybíral jsem ten nejlepší ze tří kousků, které jsem si mohl prohlédnout. U Signature Models je ta možnost výběru velká výhoda. Modely mají pěkné, ale přeci jen AA to není.
MAYBACH SW 38 Spohn 2-door Sport Cabriolet (1937)
R6 • 3817ccm • OHC 12V • 103kW (140ps)
Více fotek ve Fotogalerii 18, s Maybachem jsem si po delší době pořádně zafotil...

Konečně zase pořádný CLASSIC od Signature Models. Dlouho teď žádnou pořádnou veteránskou novinku neměli. A 30. léta mám přeci jen úplně ale úplně nejraději.

Více fotek ve Fotogalerii 18, s Maybachem jsem si po delší době pořádně zafotil...

Tak to se teda ohrazuji Sashosashator píše: (pokud teda nejste jako sváťa, kterej snad má ode všeho všechno). Ale je to samozřejmě každého volba

A jinak Ti opravím přispěvek-Svaťa s velkým "S"

Kolega sběratel už má GT doma, BaRT stále čeká :-/
http://www.autactonny.estranky.cz/fotoa ... 10-_norev_
http://www.autactonny.estranky.cz/fotoa ... 10-_norev_
Sbírka modelů Citroën
Hold z centrály Praha - Jihlava to jde rychleji než Praha -Semily (můj dodavatel)
Sbírka modelů Citroën
-
Náááádhera. 30. léta prostě miluju!!! ....Dali.B píše:Ale teď na veselejší téma :
Konečně zase pořádný CLASSIC od Signature Models. Dlouho teď žádnou pořádnou veteránskou novinku neměli. A 30. léta mám přeci jen úplně ale úplně nejraději.Ze Světa Modelů, vybíral jsem ten nejlepší ze tří kousků, které jsem si mohl prohlédnout. U Signature Models je ta možnost výběru velká výhoda. Modely mají pěkné, ale přeci jen AA to není.
Více fotek ve Fotogalerii 18, s Maybachem jsem si po delší době pořádně zafotil...![]()