Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
komas

Re: Porsche

Příspěvek od komas »

Exoto 1/18 - 1973 Porsche 917/30 Can-Am Winner -Mark Donohue - Bonus Rolling Chassis - další z pokladů, který se mi dostal po letech do sbírky, přestože už jednu 917-ku od Exota doma mám, znovu mě ohromily detaily zpracování všech částí modelu, škoda že se výrobci stále více upínají na resinové "skořápky", tahle rozebíratelná klasika je prostě něco úžasného!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Nádhera.Dlouho jsem tento model plánoval koupit,až už nebyl k dostání za rozumné peníze.
A ty resinové skořápky......Divím se,že to někdo kupuje.Já to považuji za podvod na sběratele.Za stále vyšší ceny se nám v těchto "modelech"nabízí zlomek toho,co před 5 - ti lety.Není poptávka,nebude nabídka.To je celé.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Divit se můžeš. Ale nebýt resinových modelů,tak ve své sbírce nebudu mít takové skvosty jako Moby Dick-3 verze, 935 K4, Matry MS 670 atd. ;)

Delaney
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delaney »

Souhlasím s Lubošem. Jen pěkná skořápka bez vnitřností nedělá repliku replikou.

Delaney
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delaney »

sva57 píše:Divit se můžeš. Ale nebýt resinových modelů,tak ve své sbírce nebudu mít takové skvosty jako Moby Dick-3 verze, 935 K4, Matry MS 670 atd. ;)
To je jen věc autorských práv.

komas

Příspěvek od komas »

Pravdu máte, vážení kolegové sběratelé, oba - modely bez otevíracích částí, u kterých může člověk jen tušit, co je uvnitř, jsem zprvu taky odmítal, ale na druhou stranu čekat, až třeba Autoart nebo někdo další ze "staré školy" vyrobí třeba tu 935 K4 a další skvosty .... to bychom se asi nedočkali :-(

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Delaney píše:Souhlasím s Lubošem. Jen pěkná skořápka bez vnitřností nedělá repliku replikou.
Když už jsme u těch replik,tak by mě zajímalo,co Ty máš vlastně za kováky ve sbírce.U většiny těchto modelů po kouknutí se pod skořápku aby se člověk červenal.
Takže občas je lepší jen pěkná skořápka než otevírací paskvil.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Naprostý souhlas se Svatou. Každý má jiné priority. Pro mě je taky nejduležitější model z venku, nebo jak tady někdo píše ta skořápka než otevírací s 2mm spáry a chudými vnitřnostmi.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Takovýhle model zachraňuje pouze perfektní zpracování.Mít ho např.od Norevu tak nevím co by na něm bylo zajímavého.Můj názor. ;)

Delaney
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delaney »

sva57 píše: Když už jsme u těch replik,tak by mě zajímalo,co Ty máš vlastně za kováky ve sbírce.U většiny těchto modelů po kouknutí se pod skořápku aby se člověk červenal.
Takže občas je lepší jen pěkná skořápka než otevírací paskvil.
To co vy všichni tady okolo, Exota, GMP, CMC, Autoarty a Minichampsy, jo a Kyosho ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“