IXO Museum
Re: IXO Museum
Už je také na MAC, ale IXO novinku ještě nepriznalo. Fakt zvláštní. Tu obchodní strategii fakt nechápu. Modýlky vyrábí možná pečlive Cinanky, ale za tu záhadu přece z odpovídají lidé původem z Evropy 

Jinak jsem v rámci kompletace sbírky koupil MUS056 Opel 10/40 1926,který se mi na obrázku moc nelibil, ale v reálu je hezký a hlavně mám nový poznatek. Zatím jako jediný model Museum má o cca 10 mm vyšší originál krabicku 

Zajímavý je cenový rozsah u novinky, nechci jmenovat, abych nekazil obchody, ale rozdíl je cca 10%, 

No ten Opel mi padnul do oka v rámci výprodeje na Modelissimu, váhal jsem - říkal jsem si - model nic moc, ale za tu cenu 10 éček... No ale jestli je v reálu lepší než na obrázku, možná se nechám zlomit . 
Ještě se mi v rámci výprodeje líbí Hotchkiss
https://ssl.kundenserver.de/modelissimo ... il=63048#0
a
Voisin
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ale u toho Voisunu jsem rozpolcenej - říkám si, že by mohl být v lepší kvalitě jako IXO Museum. Jenže to se dozvím až v novém katalogu IXO za pár měsíců.

Ještě se mi v rámci výprodeje líbí Hotchkiss
https://ssl.kundenserver.de/modelissimo ... il=63048#0
a
Voisin
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ale u toho Voisunu jsem rozpolcenej - říkám si, že by mohl být v lepší kvalitě jako IXO Museum. Jenže to se dozvím až v novém katalogu IXO za pár měsíců.
Můžu potvrdit, že Hotchkiss fakt hezky je, líbí se mi i za plnou cenu už od loňska a u Voisinu uvažuji stejně, protože je celkem velká pravděpodobnost, že sérii Museum bude
Musím si pro jistotu pořídit kristalovou skleněnku na pohled do budoucna...

Ixo žije,
IXO: Dodávka prosinec 2016
Citroen U23, Les Laitiers Reunis mit Flaschen
Fiat 2300, weiss / rot, 1965
Ford Transit MK 1, Porsche Racing Service, 1970
Jaguar MK V., 3,5 litrů DHC Cabrio, schwarz, 1950
Mercedes AMG GT3, No.88, Haribo Racing Team, Haribo, 24h Nürburgring, 2016, U.Alzen / D.Arnold / M.Götz / J.Seyffarth
BMW M1, No.83, 24h Le Mans, 1980, D.Pironi / D.Quester / M.Mignot
Ford GT, No.68, GTE PRO, 24h Le Mans, 2016, S.Bourdais / J.Hand / D.Muller
Opel Admiral, 1938
Toyota Celica Twincam Turbo (TA64), No.5, Safari Rallye, 1984, skupina B, B.Waldegard / H.Thorszelius
Fiat 131 Abarth, RAC, 1979, W.Röhrl / C.Geistdörfer
Ford Fiesta RS WRC, No.12, Rallye WM, Rally Monte Carlo, 2016, O.Tänak / R.Molder
Ford Fiesta RS WRC, No.35, Rallye WM, Rally Monte Carlo, 2016, E.Evans / C.Parry
Škoda Fabia R5, No.48, Rallye WM Rally Monte Carlo 2016 E.Lappi / J.Ferm
Berliet GR200, Claude Robin
IFA W50, Orwo film, 1975
IXO: Dodávka prosinec 2016
Citroen U23, Les Laitiers Reunis mit Flaschen
Fiat 2300, weiss / rot, 1965
Ford Transit MK 1, Porsche Racing Service, 1970
Jaguar MK V., 3,5 litrů DHC Cabrio, schwarz, 1950
Mercedes AMG GT3, No.88, Haribo Racing Team, Haribo, 24h Nürburgring, 2016, U.Alzen / D.Arnold / M.Götz / J.Seyffarth
BMW M1, No.83, 24h Le Mans, 1980, D.Pironi / D.Quester / M.Mignot
Ford GT, No.68, GTE PRO, 24h Le Mans, 2016, S.Bourdais / J.Hand / D.Muller
Opel Admiral, 1938
Toyota Celica Twincam Turbo (TA64), No.5, Safari Rallye, 1984, skupina B, B.Waldegard / H.Thorszelius
Fiat 131 Abarth, RAC, 1979, W.Röhrl / C.Geistdörfer
Ford Fiesta RS WRC, No.12, Rallye WM, Rally Monte Carlo, 2016, O.Tänak / R.Molder
Ford Fiesta RS WRC, No.35, Rallye WM, Rally Monte Carlo, 2016, E.Evans / C.Parry
Škoda Fabia R5, No.48, Rallye WM Rally Monte Carlo 2016 E.Lappi / J.Ferm
Berliet GR200, Claude Robin
IFA W50, Orwo film, 1975
Bezva! To je super!! Jaguar MK V. a Opel Admiral jsou CLC? Diky 

Jsou, Perez se pochlapil.
Trapper: Můžu se zeptat, odkud je ten seznam? Dík.
Zdroj je přímo z HK.Mám k dispozici i kody položek. V Evropě termín dodání od prosince do ledna.