Klasika

Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika

Příspěvek od Dali.B »

Tak já už jsem to právě taky jednou zkusil, pravda tenkrát na modely, které už byly většinou vyprodané, ale oni je v nabídce měli. Po cca 2 měsících mi přišla odpověď, že už mi je nemohou dodat...
Jelikož u nejnovějších kousků zvedli ceny na obvyklou úroveň, byla to zcela jistě moje poslední objednávka u nich. Výhodu měli jen v cenách, jinak zcela jistě nejhorší shop u nás.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Dali.B píše:
02 říj 2019, 19:02
... jinak zcela jistě nejhorší shop u nás.
No zhoršili se hodně. Pamatuju před 10 lety to byl můj nejoblíbenější shop, protože vše měli skladem a když jsem byl v Praze, mohl jsem si vybrat. Super to bylo u IXO MUS, kdy si člověk mohl vybrat opravdu dokonalého veterána. To bylo v době, kdy ještě byli distributorem IXO. Nyní mají vše skladem u dodavatele (nejen IXO, ale i všechny resiny) - ještě jsem to u nich nezkoušel - ale předpokládám, že i kdybych si model objednal s předstihem a oni mi ho do 10 dnů (jak většinou píšou) zajistili, tak předpokládám, že až přijedu, budou mít jeden jediný mnou objednaný model - ber nebo nech být.
Ještě jsem chodil pro IXO MUS do MAC modelu u Kotvy. Tam už asi taky mají problém se zajišťováním modelů - buď něco vynechají úplně, nebo je model o dvě stovky dražší než jinde.
Takže teď nezbývá než objednávat online. Vždycky se třesu, co mi přijde. Je fakt, že vždy píšu prosbu o detailní kontrolu modelu, jestli se na to podívají nebo ne, čert ví. Je fakt, že jsem zatím reklamoval jen jednou - ve Světě Modelů, kdy u T41 Weymann chyběla soška na chladiči, což je asi dost podstatná vada. Reklamace bez problémů, ale přece jen je to nepříjemnost a nervy.

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

Fox Toys skutečně nemá v současné době cenu osobně navštěvovat: mají skladem tisíce nezajímavých modelů. Z pozadí vím, že vydělávají hlavně na vydávání svých specialních edicích českých aut, která si nechají dělat v Číně a s velkou marží prodávají. Ale to už dělá v Německu kde kdo.Ale zase s kvalitou modelů, které jsem u nich objednal jsem měl vždy štestí, a pro mně odpadá problém poštovného. A všechno časem dodali, i když evidentně máte jinou zkušenost. To bohužel u Small Cars jsem poslední dobou všechno vrátil kvůli vadám a navíc mají absolutně nejvyšší ceny, :|

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je pravda, že s kvalitou Foxtoys problém nemá, ale novinky IXO Museum a CLC má v nabídce poněkud zvlastne. Některé rok před vydáním, ale jiné opožděně. Kdy jsou reálné k dodání, to nedokážu odhadnout. Pokud bych bydlel v Praze, tak asi raději počkal a dal přednost osobnímu prevzeti ;)
Naposledy upravil(a) H+H+ dne 06 říj 2019, 18:19, celkem upraveno 1 x.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Small Cars je skutečně velmi drahý.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Už bylo na čase pořídit zase jeden pořádný Duesenberg. Duesenberg je prostě základ. :!:
-
DUESENBERG Model JN LWB Berline Rollston - Bohman & Schwartz #J559-2587 Bill ´Bojangles´ Robinson / 1935-1936
MATRIX limit : 093/299
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_D ... 36_MATRIX/
-
IMG_E5377_800.JPG
IMG_E5377_800.JPG (481.65 KiB) Zobrazeno 201 x
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 31 říj 2019, 21:07, celkem upraveno 1 x.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je fakt krásný a barevná kombinace se mi moc líbí. Je taková podzimní a luxusne ladi s přírodou v pozadi 8-)

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

Jj ten je parádní a brzy bude nesehnatelný. Mám na cestě také jeden Duesenberg ze starších obtížně sehnatelných modelů a jestli dorazí v pořádku, přidám fotky.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak to jsem zvědav, který to bude. Také mám doma jeden takový čerstvě pod pokličkou, uvidíme, kdy se na něj dostane řada. :)
Někdy mám těžké rozhodování, kterou barvu zvolit, ale tady to bylo snadné, ten "podzimní" :-) je mnohem krásnější.

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

Tak je to model od TSM Models 1935 Duesenberg SJ Gurney Nutting Speedster Maharajah Holkar of Indore. Dlouho jsem tenhle typ chtěl, vyráběl ho jenom TSM Model a bál jsem se kvality, ale ta je OK. Model auta s krásnou historií - karosováno britskou karosárnou Gurney Nutting pro mladého závratně bohatého maharadžu Holkara z Indie, který si pravidelně jezdil do Londýna kupovat ty nejdražší auta, která existovaly.
1935 Duesenberg SJ Gurney Nutting Speedster Maharajah Holkar of Indore 03.jpg
1935 Duesenberg SJ Gurney Nutting Speedster Maharajah Holkar of Indore 02.jpg
1935 Duesenberg SJ Gurney Nutting Speedster Maharajah Holkar of Indore 01.jpg
Více fotografiií : https://flic.kr/s/aHsmHz22cQ

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“