IXO Museum
Re: IXO Museum
Jo jo, berou (budou brát) je přímo ze skladu ixa ve Francii. Z toho plynou 2 věci:
1. Můžeme zapomenout na osobní výběr. Na prodejně v Praze nebudou.
2. Můžeme zapomenout na slevové akce na IXO, jak bylo u Foxe cca jednou za rok zvykem.
1. Můžeme zapomenout na osobní výběr. Na prodejně v Praze nebudou.
2. Můžeme zapomenout na slevové akce na IXO, jak bylo u Foxe cca jednou za rok zvykem.
Je to tak. Docela by mě zajímalo, jestli v tom skladu ve Francii mají ještě nějaké starší modely MUS nebo CLC, ale nevím kam se podívat. Co myslis?
Tak to fakt netuším 

Třeba je někde ve světě nějaký obchod, nezkažený internetem, kde mají již běžně nedostupné porad
Stejně by mě zajímalo, kolik se modelu Museum vlastně vyrábí. Už jsem se tady ptal, možná je to jen pár tisíc a to je na cely svět dost málo

Chlapci neplačte, ixo žije... Ak si pozriete www.toms.nl - filter Pre orders - uvidíte, že ixo si t.č. pestuje hlavne značku PremiumX. V ixo models údajne na september 2015 chystajú Buick Special 1936. A ixo okrem toho založilo značky First43 (venovanú 1/43 klasickým japoncom) a tiež Odeon (venovanú francúzskym klasickým 1/43). Takže ixo má aktivity na všetky strany a stým spojené hari-vari - ale, aspoň že vznikajú nové kováky. 

A na srpen prý Bugatti 57.
JInak by mě zajímalo, kde zmíněný server bere informace. Je tam třeba plán séria IXO La Storia (která přestala vycházet asi před 3 roky z důvodu licence Ferrari pro Mattell) do konce 2016.
JInak by mě zajímalo, kde zmíněný server bere informace. Je tam třeba plán séria IXO La Storia (která přestala vycházet asi před 3 roky z důvodu licence Ferrari pro Mattell) do konce 2016.
Jupíííííí, snad to tak fakt bude, zvlášť na Bugatti 57 se těším 
JInak na tom Odeonu budou zřejmě v lepších verzích poválečná auta ze serie Altaya "Auta zaniklých francouzských značek", i když něco již bylo vydané jako CLC a Facel jako MUS.

JInak na tom Odeonu budou zřejmě v lepších verzích poválečná auta ze serie Altaya "Auta zaniklých francouzských značek", i když něco již bylo vydané jako CLC a Facel jako MUS.

IXO asi nestíhá, modely IST, které měly vyjít v lednu ještě nevyšly..
Tak na facebooku IXO je srpnová várka (čert ví, kdy bude v shopech
) Bugatti 57 Galibier ...

Bezva, díky za info, koukám tam skoro každý den, ale zrovna dneska jsem se nepodíval. Alespoň už vím, že mám být ve střehu