Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Dali.B »

Hele, fotky jsou samozřejmě moje. Už jsem to tady diskutoval s BaRTem, mám místnost extra na sušení prádla a focení modelů, vše bílé. Prázdná místnost - bez jakýchkoli odrazů, takový mega světelný stan. Další foto můžeš vidět na : http://s100.photobucket.com/home/Dali_photos/index
Sváťo, já už to prostě nestíhám.... :( Hrát si se všemi těmi popisy, dbClassiCy, rámečky atd. Tak teď budu fotit jenom takové rychlovky. Raději budu sbírat, než si hrát s fotkama.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

jj-je to takový nezvyk :D

licer

Příspěvek od licer »

Tak mě dneska příšla Alfa Romeo 1300 Giulietta Spider (červená) ze SM. Fotit nebudu, už ji znáte.
Je moc hezká, ale nějaká "ALE" by se tam našla. Nedrží emblém Alfy na zadním kufru (samolepka) a chybí jeden "čudlík" pod zadním sloupkem nasazovací střechy. Vzhledem k ceně to bude možná ten důvod.....všunde jinde včetně modelissima bych ji koupil dráž. Příště se radší zeptám, když bude ta cena jen trochu podezřelá.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Citroën AX Sport OTTO 1/18

Obrázek

viz předešlí Licer podle mě si nekoupil poškozený model, pokud je to Vážné tak jim zavolej určitě ti ho vyreklamují, cenu tak prostě mají.
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

3 kousky z Modelissima
MAZDA RX7 Autoart:
první polokit-po otevření krabice vypadlo sklo LP vyklápěcího světla.Přední kola-každé směřovalo jinam.Po oddrátování modelu(kdo tento systém vymyslel,to byl ale chytrák!!!!)a odšroubování nebyla jen zaskočená spojovačka,Po nasazení jsem se chtěl podívat,zda se otáčí i volant a ten nikde-po otevření dveří byl na podlaze.Volantová tyč nezapadala do uložení spojovaček.Takže jsem trochui zapracoval a dal řízení dokupy.Po otevření motoru byl odpadnutý kryt sahary a expanzka.To jsem taky doladil a ještě řádně nedovírala přední kapota.Tak jsem si trochu zapracoval a teď je to ok. :D
Obrázek
FERRARI 365 GTB4 COMPETIZZIONE Kyosho-skalní "červení ferraristi" se mnou možná nebudou souhlasit,ale v té bílé je to fascinující :D
Obrázek
MERCEDES BENZ E CLASS CABRIO-Norev-doplnění řady W212
Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Svato tak tomu se ani věřit nechce že to vyrobil Autoart,nespadlo to nějakému dílerovi na zem?? :lol:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To spíš nějakej ten pákystánec nestihal,tak to zkompletoval jen tak na oko :D

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

sva57 píše:To spíš nějakej ten pákystánec nestihal,tak to zkompletoval jen tak na oko :D
že by už moc tvrdé normy?? :D no,ale co potom výstupní kontrola??Jde vidět,že každý kus určitě přes ní nejde

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..řekl bych,že velmi namátkově,nebo se podívají do škatule,jestli tam ten model vůbec je a hotovo.. ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

A nebo je Sváťa nevědomky zkušební vzorek jestli neušetřit a neprodávat Kity jak to měl Revell a Bburago
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“