Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
A ta Vej3Ska - že by si vzali formu od Abrexu?
-
tipuju trochu ošizenou Abrexáckou jako 1203 Hasiči a Superv 913 co vyšli od Amercomu.
BTW. Atlas sliboval vlastní hasičskou kolekci s hasičskou V3S
BTW. Atlas sliboval vlastní hasičskou kolekci s hasičskou V3S
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Můžu se zeptat, odkud je ten seznam? Předpokládám, že je to německá série. Česká asi bude podobná. Celkem to půjde do peněz, ikdyž většinu modelů bych chtěl, zvlášť na T141 jsem zvědavej. Mít tak jistotu, že potom vše udělá IXO, tak bych celou sérii nebral. Taky je blbý, že to nefunguje jako kultovky, kde člověk může přerušit a vrátit se od jakéhokoliv čísla. U Atlasu to vždy bylo tak, že pokud se přeruší, tak se může obnovit, ale od čísla, před kterým člověk přestalBarťák píše:Tak tady je přibližný seznam mdelů,co by měl vyjít.
"

To, že tam cpou i dodávky a tereňáky mě taky štve, navíc u těchle modelů je pak cena 420+79 Kč přemrštěná... Náklaďáky, který by člověk ze série nechtěl, asi za tuhle cenu půjdou prodat na aukru, ale u těch osobáků ani omylem...
Avia A22 má být asi A21, předpokládám.
Tak asi jako poslednímu mi dnes přišla Tatra 148. Pěkná, žádná vada, jen trošku křivá korba vzadu v uchycení na čepech. Takže je sklápěcí s otevíracím čelem
Čím jsem si to zasloužil nevím. Cena 129 Kč, žádné další nabídky a prospekty nepřibalili.
Akorát stále čekám na druhý autobus a marně, RTO přišlo až dávno a dál nic. Vám už někomu další autobus přišel? Ty autobusy by se mi líbily a nákladní auta taky. Jen je to trošku úlet, když sbírám 1:18. A taky to něco bude stát
No, ale je jsou to pěkné modely. V porovnání s V3S od Abrexu mi ta Tatra připadá kvalitnější. A to mne tedy zlobí, když Abrexu jsem za to dal rovnou ticísikorunu. Snad tedy budou série pokračovat.

Akorát stále čekám na druhý autobus a marně, RTO přišlo až dávno a dál nic. Vám už někomu další autobus přišel? Ty autobusy by se mi líbily a nákladní auta taky. Jen je to trošku úlet, když sbírám 1:18. A taky to něco bude stát

autobusy mám 3
-
Na jednom parkovisku modelov.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Hm ne ne já jsem asi poslední na koho Tatra nezbyla . No už ani nepočítám že někdy dojde.

Shimmansky: Ten sťahovák je nádherný, kde sa dá zohnať? a za koľko?
-
Rocs: je to vyrobené na objednávku a cena je primeraná.
Nejsi poslední mě taky ještě nedošla...skoda píše:Hm ne ne já jsem asi poslední na koho Tatra nezbyla . No už ani nepočítám že někdy dojde.![]()
![]()