Spark a TSM paráda (samo že aj Exoto, to ale už našťastie nemusím riešiť). Oba budú hádam aj niekedy u mňa. Som rád, že u P936 pekne lícuje zadná kapota, lebo na fotkách prototypov to bolo o inom. (tento problém,ak som dobre zaregistroval, ostal u model u P550 Schuco)komas píše:Závodní vozy Porsche konce 70. let v barvách Martini racing - 935 turbo, 935/78, 936 (Exoto, Spark, TSM)
Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
PORSCHE 911 (991) CARRERA S 2012-Minichamps
U tohoto modelu jsem čekal na červenou barvu-ta modrá mě nezaujala.Tvarově model vypadá velice pěkně.
Ale po otevření dveří a kapot jsem ke svému údivu zjistil,že je to obyčejný plasťák(žádné koberečky).
Tak mě to připadá, že PMA ve své cenové politice absolutně ztrácí soudnost.Předpokládám,že pouze plastový interiér má i dealerská edice.
PORSCHE 911 997 vs.991
U tohoto modelu jsem čekal na červenou barvu-ta modrá mě nezaujala.Tvarově model vypadá velice pěkně.
Ale po otevření dveří a kapot jsem ke svému údivu zjistil,že je to obyčejný plasťák(žádné koberečky).
Tak mě to připadá, že PMA ve své cenové politice absolutně ztrácí soudnost.Předpokládám,že pouze plastový interiér má i dealerská edice.
PORSCHE 911 997 vs.991
Autoart 1/18 + m-tec - Porsche 911 GT3R - Le Mans 2000 - Seikel Motorsport
AutoART 1/18 + M-tec - Porsche 911 GT3-R Le Mans 2000 (Perspective Racing)
PORSCHE 936-77 Winner Le Mans 1977 - Ickx/Haywood/Barth -True Scale Miniatures
930 Turbo 3,0l
Vložil jsem do fóra fotosumář přírůstků za rok 2012, a protože jsou to výlučně modely vozů Porsche, dávám link i sem.
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 849#p31849
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 849#p31849
krasny model, gratulujem ...podla mna jedna za najkrajsich 934 od Exota
modrý Mondial, pekný Mondial