Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
licer

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od licer »

sva57 píše:...a ještě z Modelissima
Alfa Romeo Giulietta 1300 Spider (AA)
Taky ji chci, akurát pořád nevím, zda tuhle bílou nebo červenou (obě určitě ne :) ). Na fotkách AA vypadá ta červená exluzivněji. Momentálně mám jeden "bid" na ebay na tu červenou, tak uvidíme.....

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

Dali.B píše:A je doma.... ze Světa Modelů od CMC. To je jiná káva, než kdysi moje bývalá od Bburaga :D Testa Rossa v takovéto kvalitě byla jedním z mých velkých sběratelských přání. Ještě si k ní časem pořídím jednu v závodních barvách. Více fotek na mém webu v sekci Ferrari , Maserati / CMC , BBR.
Nádhera, opravdu hezký kousek !!! Ta kvalitka se nezapře.

To Sva57: Ta Alfa romeo je super, pastva pro oči :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

licer píše:Taky ji chci, akurát pořád nevím, zda tuhle bílou nebo červenou (obě určitě ne :) ). Na fotkách AA vypadá ta červená exluzivněji.
..jelikož většinu Alf mám červených,tak proto bílá.A když ji mám doma,nelituji......

licer

Příspěvek od licer »

Tak je doma, Austin Healey 3000 MKIII Kyosho z izraelského http://www.otosale.com

Obrázek

Má na prahu dveří malinkatou ďubku vyloupnuté barvy, ale stejně z něj mám radost :D

lazard

Příspěvek od lazard »

Tak je to tady. Divim se, ze jeste nekdo z Vas neposlal fotky, ale asi cekate na oranzovy. O cem mluvim? O 1/18 Koenigsegg CCX od AA Signature. Dnes mi prisel a moje barva je stribrna. Tuto barvu jsem si vybral, ne ze bych se nemohl dockat oranzoveho modelu, ale protoze si myslim, ze je vice pro CCX typicka (na autosalonech byl vystavovany ve stribrne a ne v oranzove) a navic si myslim, ze oranzova barva na CCX je hrani si na neco, co neni, mam tim na mysli McLaren F1 LM, nebo nejake Lamborghini.
Model mi dnes prisel z Hong Kongu (doba doruceni 6 dnu, coz je fofr) a je super. Stribrna barva navic, bohu dik, nenin cista (vybledla) stribrna, jak by se mohla zdat z fotek na netu, ale ma nadech sede a mozna trochu modre, rozhodne je o poznani tmavsi nez stribrna Carrera GT od Minichampsu, kterou mam.
U modelu je certifikat a taky, k memu prekvapeni, i dosti rozsahly booklet o skutecnem aute, vcetene detailnich technickcyh dat skutecneho auta, a o modelu, ktery je slozeny z 294 dilu (pro predstavu, dalsi modely AA Signature sjou slozeny z 273 - Bugatti EB 16.4 Veyron, z 371 - zavodni 1991 Mazda 787B z 371 a z 413 - zavodni 1983 Nissan Skyline RS Turbo). Kryt motoru i kufru po otevreni zustavaji na miste a taktez vyklopene dvere a strecha se da dat do kufru. Uz se nemuzu dockat, az ho doma dam k ostatnim supercarum.
Nize jsou 2 rychle fotky, ktere jsem delal v praci (kvuli manzelky si nechavam vsechny modely posilat tam).
Obrázek
Obrázek

licer

Příspěvek od licer »

lazard píše: (kvuli manzelky si nechavam vsechny modely posilat tam).[
:) já taky.

nejsem sice příznivcem tohohle typu aut....ale moc pěkné, zvláště, když je všechno otevřené.....s otevřeným krytem motoru vypadají hezky i všechny ty placky z LeMans ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

lazard píše:Tak je to tady. Divim se, ze jeste nekdo z Vas neposlal fotky, ale asi cekate na oranzovy.
To asi Dušane proto,že ho nikdo z nás ještě nemá.Původně jsem chtěl jít taky do orange,ale asi tak před týdnem jsem se rozhodl taky pro stříbrný.
Pravdu díš,stříbrná se na tento skvost hodí podstatně víc ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jsem téhož názoru, oranžová mi k tomu seveřanovi taky nesedí a pokud bych do něj šel, jakože zatím o tom neuvažuju, tak moje volba by byla taky stříbrná. Je krásný, viděl bych to na takovou minikolekci exotických supersportů společně s McLarenem F1 a Pagani Zonda, ale protože Zondu zatím nikdo, přesněji řečeno nikdo kvalitní, nedělá, tak to zatím nechávám plavat.

lazard

Příspěvek od lazard »

viděl bych to na takovou minikolekci exotických supersportů
A tady je: Carrera GT je od Minichampsu, Enzo Ferrari je od BBR a ostatni 3 jsou od AA.
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Takhle jsem tu exotiku úplně nemyslel. Značky jako Ferrari, Lamborghini, Porsche i Bugatti považuju za takové zavedené s kontinuální produkcí v oboru supersportu, ale ty tři, které jsem jmenoval - Koenigsegg, Pagani, McLaren, to jsou pro mě opravdu exoty.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“