nOstalgia

Odpovědět
onpo

Re: nOstalgia

Příspěvek od onpo »

Tak hasič DeDion už je na aukru :D
(nefunkční link odstraněn adminem)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Barťák píše:Já dneska ze zvědavosti koupil první číslo se ZiLem 130.Je to měřítko 1:57,nic moc,spíš hračka jak model.Uplně otřesný jsou zrcátka...
to první číslo Zila jsem koupil taky(pro syna má rád hasiče)a tak ho na tomto modelu učím základy sběratelství :D Jinak toto je podle mě ten samý model,ale za zajímavější cenu :shock: (nefunkční link odstraněn adminem)

TomasR

Příspěvek od TomasR »

hurvajs píše: to první číslo Zila jsem koupil taky(pro syna má rád hasiče)a tak ho na tomto modelu učím základy sběratelství :D Jinak toto je podle mě ten samý model,ale za zajímavější cenu :shock: (nefunkční link odstraněn adminem)
Že by nám tu chěl někdo takhle vydělávat? :D

marklukes

Příspěvek od marklukes »

onpo píše:Dneska jsem hasiče koupil - č.2 s dvěma modely. De Dion - Bouton 1923 v 1/43 je pěkný, ale Iveco 1998 v 1/50 není nic moc a dal jsem ho klukovi na hraní.
Přesně tak, De Dion - Bouton do vitríny, Iveco na hraní synovi. Možná si koupím i další hasičský veterány. Jen mě překvapilo, že jsem číslo 2 nemohl u nás v Tachově sehnat - až ve třetím stánku. A všude mi prodavačky tvrdily, jak to jde na dračku. Na druhou stranu se Zilů z čísla 1 válí všude mraky. Že by táhnul ten veterán?

busto

Příspěvek od busto »

Moskvic 403 vynde v ukrajinskych kultovkach,okrem ukrajiny zacinaju autolegendy vychadzat v bielorusko a kazachstane!!!

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Novinky z IST serie, ketré by se měli brzy objevit v obchodech:

+ Lada Niva, kterou tu už ale někdo dával.

Ale u polského fiatu nesedí barva interiéru (z fotky z Norimberku má černý) a chybějící znak u předního kola. Něco tu nehraje....

TomasR

Příspěvek od TomasR »

marklukes píše: Přesně tak, De Dion - Bouton do vitríny, Iveco na hraní synovi. Možná si koupím i další hasičský veterány. Jen mě překvapilo, že jsem číslo 2 nemohl u nás v Tachově sehnat - až ve třetím stánku. A všude mi prodavačky tvrdily, jak to jde na dračku. Na druhou stranu se Zilů z čísla 1 válí všude mraky. Že by táhnul ten veterán?
Vidíš, já nemohl sehnat zas toho Zila v České Lípě.

Speed

Příspěvek od Speed »

marklukes píše: Přesně tak, De Dion - Bouton do vitríny, Iveco na hraní synovi. Možná si koupím i další hasičský veterány. Jen mě překvapilo, že jsem číslo 2 nemohl u nás v Tachově sehnat - až ve třetím stánku. A všude mi prodavačky tvrdily, jak to jde na dračku. Na druhou stranu se Zilů z čísla 1 válí všude mraky. Že by táhnul ten veterán?
V Maďarsku mám problémy kúpiť si niektoré čísla tamojších kultowiek, nakolko tam nechodím každý deň. Po týždni od uvedenia na trh potrebuje človek už trpezlivosť pri hladaní trafiky,kde model ešte nájde.

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

Speed píše: V Maďarsku mám problémy kúpiť si niektoré čísla tamojších kultowiek, nakolko tam nechodím každý deň. Po týždni od uvedenia na trh potrebuje človek už trpezlivosť pri hladaní trafiky,kde model ešte nájde.
A ty se v Maďarsku domluvíš nebo spíš "rukama, nohama"? ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“