(nefunkční link odstraněn adminem)
to první číslo Zila jsem koupil taky(pro syna má rád hasiče)a tak ho na tomto modelu učím základy sběratelstvíBarťák píše:Já dneska ze zvědavosti koupil první číslo se ZiLem 130.Je to měřítko 1:57,nic moc,spíš hračka jak model.Uplně otřesný jsou zrcátka...
Že by nám tu chěl někdo takhle vydělávat?hurvajs píše: to první číslo Zila jsem koupil taky(pro syna má rád hasiče)a tak ho na tomto modelu učím základy sběratelstvíJinak toto je podle mě ten samý model,ale za zajímavější cenu
(nefunkční link odstraněn adminem)
Přesně tak, De Dion - Bouton do vitríny, Iveco na hraní synovi. Možná si koupím i další hasičský veterány. Jen mě překvapilo, že jsem číslo 2 nemohl u nás v Tachově sehnat - až ve třetím stánku. A všude mi prodavačky tvrdily, jak to jde na dračku. Na druhou stranu se Zilů z čísla 1 válí všude mraky. Že by táhnul ten veterán?onpo píše:Dneska jsem hasiče koupil - č.2 s dvěma modely. De Dion - Bouton 1923 v 1/43 je pěkný, ale Iveco 1998 v 1/50 není nic moc a dal jsem ho klukovi na hraní.
Vidíš, já nemohl sehnat zas toho Zila v České Lípě.marklukes píše: Přesně tak, De Dion - Bouton do vitríny, Iveco na hraní synovi. Možná si koupím i další hasičský veterány. Jen mě překvapilo, že jsem číslo 2 nemohl u nás v Tachově sehnat - až ve třetím stánku. A všude mi prodavačky tvrdily, jak to jde na dračku. Na druhou stranu se Zilů z čísla 1 válí všude mraky. Že by táhnul ten veterán?
V Maďarsku mám problémy kúpiť si niektoré čísla tamojších kultowiek, nakolko tam nechodím každý deň. Po týždni od uvedenia na trh potrebuje človek už trpezlivosť pri hladaní trafiky,kde model ešte nájde.marklukes píše: Přesně tak, De Dion - Bouton do vitríny, Iveco na hraní synovi. Možná si koupím i další hasičský veterány. Jen mě překvapilo, že jsem číslo 2 nemohl u nás v Tachově sehnat - až ve třetím stánku. A všude mi prodavačky tvrdily, jak to jde na dračku. Na druhou stranu se Zilů z čísla 1 válí všude mraky. Že by táhnul ten veterán?
A ty se v Maďarsku domluvíš nebo spíš "rukama, nohama"?Speed píše: V Maďarsku mám problémy kúpiť si niektoré čísla tamojších kultowiek, nakolko tam nechodím každý deň. Po týždni od uvedenia na trh potrebuje človek už trpezlivosť pri hladaní trafiky,kde model ešte nájde.