OTTO mobile

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozhovor s výrobcem OTTO

Příspěvek od sva57 »

..to je dobrý se ho zeptat :lol:

Ondra

Příspěvek od Ondra »

To Dopsler-Myslím že by Sváti nebylo v tomhle případě zapotřebí.Tu předobjednávku si vyplníš sám a peníze posleš přes kartu, pak jen čekáš.http://otto-models.com/index.php/en/our ... g-policies

dopsler

Příspěvek od dopsler »

jak přes kartu my pošlou číslo ůčtu kam to mam poslat, nebo musim někde napsat číslo karty a tak

Ondra

Příspěvek od Ondra »

dopsler píše:jak přes kartu my pošlou číslo ůčtu kam to mam poslat, nebo musim někde napsat číslo karty a tak
Nejspíš to bude tak, že jim pošleš číslo karty.
Vyplníš všechny kolonky a pak si vybereš typ placení(Ne způsob, ten až pak ti přijde e-mail jak si to přeješ-Jestli karta nebo paypal)ten typ se tam dělí na Immediate a Deffered.Immediate znamená že zaplatíš peníze ihned a tak ten model budeš mít pojistěn že ho opravdu dostaneš.Když tu druhou možnost tak zaplatíš až v tu dobu kdy ten model bude volně v prodeji, což se může stát že go vyfouknou ti co zaplatí ihned.

Mají to krutě nastavené, ale když si dáš tu první možnost a oni ti to potvrdí tak opravdu víš že nodel dostaneš.
P.s.: Důležitá je znalost angličtiny, raději si to přelož ješte jednou.Snažil jsem se to přeložit jak jen nejlépe to jde.

dopsler

Příspěvek od dopsler »

Angličtina mi nic neříka ale zkusím to. Zítra zajdu do banky zeptat se jestli můžu platit s tou kartou přes internet a do zahraničí a uvidím.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Veľké sklamanie. Chcel som P 405 ktorý sa dnes mal dostať do predaja spolu s ďalšími novinkami,a le práve tento model je už "out of stock" :( Asi bolo toľko predobjednávok, že sa vo voľnom predaji vôbec neobjavil tento model. Nie celkom sa mi páči táto ich politika predaja.
http://shopping.otto-models.com/product ... -20-0.html

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..no mě to v jejich shopu stále ukazuje,že je ještě dostupný......
Kupoval jsem 3 ks pro sebe a své kamarády,kromě toho Alpine R5 Turbo a Alpine A 106 :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

.. tak teď už mě to ukazuje,že "Product Is Out Of Stock ".........
To bylo ale rychle prodaný, i když na druhou stranu jsem to tušil u tohoto modelu........
A když jsem to kupoval,tak P 205 Rally už byla taky vyprodaná. ;)

LeonCupraR

Sakra ako to je možné, prosím pošli mi priamo odkaz. Tu je screen čo vypisuje mne od rána. U ostatných modelov je tam nákupný košík :(
Obrázek

LeonCupraR

Predbehol si moju odpoveď. Pred 6-tou som to ráno pozeral a už nebol skladom...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“