OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Rozhovor s výrobcem OTTO
To Dopsler-Myslím že by Sváti nebylo v tomhle případě zapotřebí.Tu předobjednávku si vyplníš sám a peníze posleš přes kartu, pak jen čekáš.http://otto-models.com/index.php/en/our ... g-policies
jak přes kartu my pošlou číslo ůčtu kam to mam poslat, nebo musim někde napsat číslo karty a tak
Nejspíš to bude tak, že jim pošleš číslo karty.dopsler píše:jak přes kartu my pošlou číslo ůčtu kam to mam poslat, nebo musim někde napsat číslo karty a tak
Vyplníš všechny kolonky a pak si vybereš typ placení(Ne způsob, ten až pak ti přijde e-mail jak si to přeješ-Jestli karta nebo paypal)ten typ se tam dělí na Immediate a Deffered.Immediate znamená že zaplatíš peníze ihned a tak ten model budeš mít pojistěn že ho opravdu dostaneš.Když tu druhou možnost tak zaplatíš až v tu dobu kdy ten model bude volně v prodeji, což se může stát že go vyfouknou ti co zaplatí ihned.
Mají to krutě nastavené, ale když si dáš tu první možnost a oni ti to potvrdí tak opravdu víš že nodel dostaneš.
P.s.: Důležitá je znalost angličtiny, raději si to přelož ješte jednou.Snažil jsem se to přeložit jak jen nejlépe to jde.
Angličtina mi nic neříka ale zkusím to. Zítra zajdu do banky zeptat se jestli můžu platit s tou kartou přes internet a do zahraničí a uvidím.
-
Veľké sklamanie. Chcel som P 405 ktorý sa dnes mal dostať do predaja spolu s ďalšími novinkami,a le práve tento model je už "out of stock"
Asi bolo toľko predobjednávok, že sa vo voľnom predaji vôbec neobjavil tento model. Nie celkom sa mi páči táto ich politika predaja.
http://shopping.otto-models.com/product ... -20-0.html

http://shopping.otto-models.com/product ... -20-0.html
..no mě to v jejich shopu stále ukazuje,že je ještě dostupný......
Kupoval jsem 3 ks pro sebe a své kamarády,kromě toho Alpine R5 Turbo a Alpine A 106
Kupoval jsem 3 ks pro sebe a své kamarády,kromě toho Alpine R5 Turbo a Alpine A 106

.. tak teď už mě to ukazuje,že "Product Is Out Of Stock ".........
To bylo ale rychle prodaný, i když na druhou stranu jsem to tušil u tohoto modelu........
A když jsem to kupoval,tak P 205 Rally už byla taky vyprodaná.
To bylo ale rychle prodaný, i když na druhou stranu jsem to tušil u tohoto modelu........
A když jsem to kupoval,tak P 205 Rally už byla taky vyprodaná.

-
Sakra ako to je možné, prosím pošli mi priamo odkaz. Tu je screen čo vypisuje mne od rána. U ostatných modelov je tam nákupný košík

-
Predbehol si moju odpoveď. Pred 6-tou som to ráno pozeral a už nebol skladom...