Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Když budeš chtít,tak já ti ten leták klidně pošlu...
Jsem trochu zvědavej, za kolik opravdu bude ta IFA, mám sice leták, kde se píše, že to bude za 220+79 Kč, je to napsaný i na přiloženým papíru se složenkou a kuponem, ale na vlastním kuponu (teda jen o kus dál na stejným papíru) píšou, že to bude 420+79 Kč. Na internetu taky píšou, že to bude za 420+79 Kč, prostě Atlas... Ale IFU vezmu i za tu vyšší cenu. Jak píše Pavel Rajm, za 99 Kč není co řešit a i ty další modely jsou za rozumnou cenu, kvalita je jako V3S od Abrexu (mimochodem jeho sklápěčka V3S taky nesklápí...).
Jestli bude originál IST T148 S3 oranžová, tak to si ji ani kupovat nebudu, protože tahle barva patří na S1 a na S3 to vypadá divně. Oranžovou S1 si vezmu od Premium ClassiXXs. Originál IST bude mít navíc asi barevný interiér a leptaný stěrače, možná pár detailů a pak to sklápění, takže myslím, že proti Atlasu to nebude takový rozdíl jako třeba originál IST proti některým kultovkám. Ale jestli udělají matesa v nějakých rozumnějších barvách, tak do toho bych šel, verze Atlas je prostě cirkus. Otázka je, kolik za to taky IST budou chtít, tipuju, že by mohli být na podobný úrovni jako V3S od Abrexu.
Jinak koukám, že na aukru lidi pořád přihazujou na tatry...
Jestli bude originál IST T148 S3 oranžová, tak to si ji ani kupovat nebudu, protože tahle barva patří na S1 a na S3 to vypadá divně. Oranžovou S1 si vezmu od Premium ClassiXXs. Originál IST bude mít navíc asi barevný interiér a leptaný stěrače, možná pár detailů a pak to sklápění, takže myslím, že proti Atlasu to nebude takový rozdíl jako třeba originál IST proti některým kultovkám. Ale jestli udělají matesa v nějakých rozumnějších barvách, tak do toho bych šel, verze Atlas je prostě cirkus. Otázka je, kolik za to taky IST budou chtít, tipuju, že by mohli být na podobný úrovni jako V3S od Abrexu.
Jinak koukám, že na aukru lidi pořád přihazujou na tatry...
Já to tak pochopil,že další model bude IFA 50 za 220 + 79 Kč a další model bude už za 420+79 Kč.Já už další modely kupovat nebudu,protože mi nezapadají do sbírky.Přes kamaráda v Německu jsem si objednal již zmiňovanou IFU za 3,80 euro a tím s náklaďáky končím.S liazem ještě uvidím,jak to dopadne.
Já si byl dnes vyzvednout Tatrovku. Zabalená v krabičce, složenka za 129 kč ale nesklápěcí
No je mi to celkem jedno, jelikož bych jí měl ve vitrínce stejně sklopenou, ale mohla stát alespon o těch 30 kč méně
Jinak kvalita, no vše je nalepené rovně, vyloženě viditelná chyba nikde není. Jen mně příjdou odfláklé přední blinkry s těma pozičkama nebo co to je (takové ty baňky nad blinkrem?? kdysi sem věděl k čemu ti slouží ale už jsem to zapomněl) a na blatníku je trošku špatnej lak, vypadá to jako koroze
. To je rozdíl oproti V3S, ta má lak v pořádku ale zase mě na pohled příjde plastová. Za 129,- jsem velice spokojen, za tu cenu dnes není ani kvalitní angličák 

Keramhora: Dík za nabídku, ale zkusím tam nejdřív napsat email.
FKS: Oranžová bude, jaký je rozdíl mezi S1 a S3 na pohled?
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ještě jsem tam našel tohle: (nefunkční link odstraněn adminem)
Od koho jsou tyhle Tatry?
Ještě jsem tam našel tohle: (nefunkční link odstraněn adminem)
Od koho jsou tyhle Tatry?
shooter: díky..už je mi to jasné 

miroussm: Tie Tatry sú od Premium ClassiXXs
Jo ahá..díky, ty budou taky nejspíš dobré, i když tam bude asi vyšší cena..si nějak výrobci naši Tatřičku oblíbili
ještě že tak