Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tiež mi došla T148 presne na 28. deň od objednania. Porovnal som ju s vyklápacou verziou - tá podľa mňa nemá žiadne väčšie nedostatky.
Na tej dnešnej je hneď na prvý pohľad vidieť niekoľko vád. Na ľavom zadnom kolese je na polovici obvodu - z boku - vrstva lepidla (uvidím, či sa bude dať odstrániť), na kapote motora je čierny bod a niekoľko hrčiek v laku, celá korba je akási mastná, dosť výrazné stopy po lepidle sú aj na pravých dverách od spätného zrkadla smerom ku lľučke dverí. Menej farebných detailov oproti fr. verzii som očakával, takže ma neprekvapili.
Na spodku fr. verzie ja vyrazené logo IXO, na de. verzii je logo IST.
Aby som to zhrnul : napriek nedostatkom je to za cenu 3,90 pekný model. Som len zvedavý, či aj ďalšie modely, ktoré však už budú za cca 20€, budú mať toľko nedostatkov....
Na tej dnešnej je hneď na prvý pohľad vidieť niekoľko vád. Na ľavom zadnom kolese je na polovici obvodu - z boku - vrstva lepidla (uvidím, či sa bude dať odstrániť), na kapote motora je čierny bod a niekoľko hrčiek v laku, celá korba je akási mastná, dosť výrazné stopy po lepidle sú aj na pravých dverách od spätného zrkadla smerom ku lľučke dverí. Menej farebných detailov oproti fr. verzii som očakával, takže ma neprekvapili.
Na spodku fr. verzie ja vyrazené logo IXO, na de. verzii je logo IST.
Aby som to zhrnul : napriek nedostatkom je to za cenu 3,90 pekný model. Som len zvedavý, či aj ďalšie modely, ktoré však už budú za cca 20€, budú mať toľko nedostatkov....
Aj na (nefunkční link odstraněn adminem) je už dva dni sekcia Presidents cars , ale ešte sa nedá otvoriť.shimmansky píše:V dnešných novinách Korzár je leták na prezidentské limuzíny, ako prvý model Lincoln Continental SS-100-X.
Kde a kedy sa dala objednať v atlase V3S?????lada píše:...... Mám tam objednány tyto položky - RTO, T148 a V3S PO. Co se týče autobusu,kterého .............
V kolekci hasičské vozy nebo jak se to jmenuje a je v měřítku 1:72.
Tak potom je to OK, ja som myslel, že som prepásol 1/43
-
Mohol by si dat link na tu francuzsku seriu ?shimmansky píše:V dnešných novinách Korzár je leták na prezidentské limuzíny, ako prvý model Lincoln ...
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
-
Tak Tatra je doma. Jen jedna, ale je doma
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
-
Na fotke je model Praga Trial od SDV model?