Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche

Příspěvek od hurvajs »

už jsem to někde psal,ty obtisky se dají sehnat zde:http://www.modely-aut.cz/

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

hurvajs píše:už jsem to někde psal,ty obtisky se dají sehnat zde:http://www.modely-aut.cz/
to jo Libore,ale jde o to sundání těch původních :(

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

sva57 píše: to jo Libore,ale jde o to sundání těch původních :(

Potisk se dá sundat odlakovačem na nehty bez acetonu.Ta modrá ovšem musí být lakovaná,což nemusí být pravidlem na všech dílech.Křídlo by se dalo přelepit celé.Možná by stálo za to zeptat se v Air Designu jak to mají promyšlené když nabízejí obtisky na předělávku.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ještě jeden postřeh k modelu PORSCHE 996 GT3 RS z ALMS 2003, vítěz 12h Sebring třída GT, který jsem si nedávno zakoupil. Restriktory v motoru už jsme zde řešili s Dušanem. Další chyba na modelu je viditelna bohužel už zvenčí. Mezi roky 2002 a 2003 došlo u GT3 RS ke změně dveří - 2002 bez rámu skla , 2003 s rámem. Mám obavu, že v tomto případě AA vůbec neřešil předlohu skutečného auta dle tvaru, motoru atd. , ale bohužel jen podle nálepek.
Půjčuji si fotku od Sváti, který ho má také ve sbírce (já ještě nemám nafoceno) a pro porovnání dávám foto skutečného vozu ze závodu v Sebringu.

Obrázek

Obrázek

Obrázek nefunguje, takže odkaz :
http://www.racingsportscars.com/photo/S ... 03-15.html

Krásně je to vidět na modrých vozech týmu Racerś Group, kteří do toho Sebringu poslali jak vůz GT3 RS vyrobený 2002, tak RS z roku 2003.
Podle všeho to vypadá, že rok výroby se dá u těchto Porscháku jasně poznat podle VIN : 8.místo zprava.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše: Krásně je to vidět na modrých vozech týmu Racerś Group, kteří do toho Sebringu poslali jak vůz GT3 RS vyrobený 2002, tak RS z roku 2003.
Podle všeho to vypadá, že rok výroby se dá u těchto Porscháku jasně poznat podle VIN : 8.místo zprava.
No u některých je na 8. místě zprava u vinu Y :?:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Všimni si, že Y je jenom u verzí GT3 R (ne RS). Asi to budou mít podobně jako my u Subaru, že totiž do roku 2000 to byly také písmena a počínaje rokem 2001 přešli na čísla. To by i odpovídalo těm R, které spadají do do roku 99 a 2000.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

no máš to prostudovaný :D

lazard

Příspěvek od lazard »

Nejdrive ohldene Minichamps 956 - nekde jsem cetl, ze ne jednech verzi s napisem "racing" to byla nalepka (vinylova), ktera se dala sundat a pod tim pry bylo stabndardni "Rothmans". A dalsi verzi uz to pra nebaly nalepka ale potisk. Takze si to zkontrolujte ale nestezujte si na mne, kdyz kruzitkem vyskrabete do modelu ryhy a racing tam porad bude. :(
Ohledne toho AA 996, tak jak uz zde balo nekym psano drive - u modelu zavodnich aut ma smysl kupovat hned ten prvni, protoze ten ma s nejvetsi pravdepodobnosti vernou skutecnou predlohu (ale ani to nekdy nemusi byt pravda) a ostatni modelove varienty jsou jen stejny zaklad s jinymi nalepkami.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

lazard píše:Ohledne toho AA 996, tak jak uz zde balo nekym psano drive - u modelu zavodnich aut ma smysl kupovat hned ten prvni, protoze ten ma s nejvetsi pravdepodobnosti vernou skutecnou predlohu ....
No jo, ale které jsou u řady 996 GT3 R , RS , RSR - TY PRVNÍ :?:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

PORSCHE 911(996) GT3 SUPER TAIKYU(AA)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
a okruhové PORSCHE 996 GT3 v mé sbírce
Obrázek
Obrázek