Kaleidoskop slavných vozů Škoda
-
-
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Takže tady pro Čeňkovou přijelo nějaké pozdní MBčko? A ty disky, to byl nějaký tuzemský doplněk? Jinak zvuk by měl být autenický z placu, žádný postsynchron se zvukem bůh ví jakého motoru.
https://art.ceskatelevize.cz/360/artchi ... esta-OKrPR
https://art.ceskatelevize.cz/360/artchi ... esta-OKrPR
"Takže tady pro Čeňkovou přijelo nějaké pozdní MBčko? A ty disky, to byl nějaký tuzemský doplněk?"
Embéčko bylo novější se širokým sloupkem (myslím od 1967) a na kolech jsou poklice elko sprint, ty se později montovaly na erko.
Existovaly 4 a 5 paprskový, vyráběly se v několika barvách.
Embéčko bylo novější se širokým sloupkem (myslím od 1967) a na kolech jsou poklice elko sprint, ty se později montovaly na erko.
Existovaly 4 a 5 paprskový, vyráběly se v několika barvách.
Už zase 160 MTX přeskočili. Já už kvůli toho projel tolik nafty, že v demokratické zemi by už mi platili odškodné ?
Jojo, dneska v Tescu č. 25 Š 120LS.
Nafotil jsem Felicie od Abrexu a od DeA. Je dobře že DeA udělalo facelift a neduplikovalo ten samý model od Abrexu.
-
No, je lepší, ten Abrex.
Očekával bych, že v Kaleidoskopu určitě přibude i Filcka s původní maskou. A bez ochranné mřížky/rámu, co bude na FUNce...
Očekával bych, že v Kaleidoskopu určitě přibude i Filcka s původní maskou. A bez ochranné mřížky/rámu, co bude na FUNce...
Tak dnes konečně vyšel "Bastard". Jenže většina zájemců ho stejně nemá.Už mě de Agostini opravdu s--e. Já mám časopisy s modely zamluvené u nás v trafice.Od Škody VOS chodily do trafiky dvě až tři čísla. Koncem listopadu trafikant omarodil Covidem a trafika byla až do konce roku zavřená.Od Nového roku je opět otevřená a dnes už časopisy nepřišly a obávám se, že chodit už nebudou. Samozřejmě ,že jsem to naivně zkoušel i v dalších trafikách v okolí, ale samozřejmě marně.Jak jsem měl na začátku z této kolekce radost , tak teď jsem jen nas...ný co de Agostini vytváří nejen pro Mediaprint ,který dodává kolekci do trafik, ale i u předplatitelům. Já se věnuji sbírání modelů už nějakou dobu a mám jich jen v měřítku 1:43 přes 1500 kusů. Poroto jsem si Kaleidoskop slavných vozú hned jak měl začít vycházet objednal.Vše bylo v pohodě, zásilky chodily pravidelně s předstihem před trafikami až dočervna. Přišla zásilka,kterou jsem hned zaplatil,jako obvykle co nejdřív po převzetí, ale místo další zásilky začly chodit upomínky k zaplacení této zásilky a předplatné zastavili. Marné bylo telefonování i písemná komunikace se zákaznickou linkou.Jen omluvy a výmluvy a ujištění ,že je vše v pořádkuTo trvalo čtyři měsíce!!! .Včetně výhrůžek soudního vymáhání.Nakonec se to vyřešilo,předplatné mám tedy sice znovu obnovené,ale zásilky mi teď chodí s notným zpožděním proti ostatním.Tedy alespoň něco. Zároveň mám modely od té doby, kdy mě předplatné pozastavili ještě u nás ,jak píšu, zamluvené v trafice, což jsem si zařídil po tom ,kdy mě předplatné pozastavili a nezrušil jsem to ani po tom, kdy mě předplatné znovu obnovili.Tyto modely ale nemám na kšeft jako spousta "taky sběratelů", ale mám je pro kamaráda - sběratele, který marně tyto modely u nich také marně shání. a teď to vypadá ,že bude mít dál smůlu. U mě jsou De Agostini neseriozní šmejdi, kteří se vymlouvají na kdeco a jen nahrávají dalším šmejdům, kteří na tom všem parazitují a modely pak prodávají za nekřesťanské několikanásobné sumy. A to raději nemluvím o modelech 1:8, které jsou v dílech. Tam je má zkušenost s De Agostini ještě horší. Objednal jsem si předplatné na Tatru 603 dopadlo to stejně, resp. ještě hůř. Pro údajné nezaplacení předplatné nejprve pozastaveno, ale i přesto,že se bylo z mé strany vše v pořádku,nebylo znovu předplatné aktivováno,ale naopak bez upozornění i přes ujišťování, že je vše v pořádku bylo předplatné zrušeno!!! Mám tedy přes třicet čísel k ničemu, Chybějící čísla jsou prakticky mimo De Agostini nesehnatelné, stejně jako nově vydávaná a De Agostini, kromě neustálých omluv a výmluv ,že se to pokusí vyřešit prakticky už přestali komunikovat. Mám v tom tedy už dost peněz a je mi to k ničemu.Pokud vím tak stejnou zkušenost sdílí spousta lidí.....Prostě neseriozní šmejdi
Naposledy upravil(a) ja1 dne 17 led 2022, 19:09, celkem upraveno 1 x.
Jó mě už taky Kaleidoskop moc neba. Nejvíc mi na nich vadí právě ten status podpultového zboží. Ve větších obchodech se o to lidi téměř doslova perou, zatímco v malých trafikách to mají lidi buď zamluvené, nebo to trafikanti mají objednané pro sebe na kšeft.
V prosinci jsem ještě do obchodu kvůli 160 MTX dvakrát šel, dnes už to neřeším. Raději oželet 20 DeAgostini a místo nich pořídit 1 AUTOart.
V prosinci jsem ještě do obchodu kvůli 160 MTX dvakrát šel, dnes už to neřeším. Raději oželet 20 DeAgostini a místo nich pořídit 1 AUTOart.
Tak já dneska Tesco Frýdek-Místek nic, Tesco Ostrava Hrabová nic, Tesco Karviná nic. Pak jsem si jel koupit oběd do Globusu v Havířově a tam měli v obchodě tři kusy 160MTX a to už jsem s ní nepočítal.
Ale o Dea si myslím svoje, v 15. zásilce u Tatry 603 1:8 měl být dárek Tatry 2-603 B5 marathon a už mám 19. zásilku a nic.
Ale o Dea si myslím svoje, v 15. zásilce u Tatry 603 1:8 měl být dárek Tatry 2-603 B5 marathon a už mám 19. zásilku a nic.