Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Dodo 56

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím kolegové , tak dnes došel další Porsche avizovaný 1/12 docela slušný.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Dokompletujem info o 2. Porsche v sérii od Atlasu - ide o biely 911 Carrera RS 1973 (so spoilerom kačací chvost) s červenou dekoráciou - napodiv celkom dobrá kvalita, len na 1 strane plexi okno trocha nižšie osadené ako na druhej - ešte preskúmam, o čo ide... ;)

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Mě se ty 911 líbí. Konečně začala kolekce chodit bez problému - ve schránce bylo vždy upozornění. Atlas asi promluvil poště do duše. Pokud nenastanou problémy tak jsem ochotný kolekci odebrat celou.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

jager

Příspěvek od jager »

Ahoj všem na tomto foru. Jsem příznivec starších nákladních automobilů a scháním informace o csepelu D344. Nedávno jsem dostal informaci že k modelům Editions Atlas chodí také informační letáky kde jsou informace o každém modelu. Proto chci poprosit někoho z majitélů modelu nákladního vozu CSEPEL o naskenování informací k tomuto typu a přeposlání třeba na thle forum.
Předem děkuji případnému zasilateli. jager.

mike.i

Příspěvek od mike.i »

Ahoj, oskenoval som ti brožúrku.
(nefunkční link odstraněn adminem)

jager

Příspěvek od jager »

Díky moc za naskenováné informace o Csepelu. Určitě mě hodně pomohou, o tomto voze se u nás moc informací nasežene a google překladáč z Maďarštiny nic moc. Informace potřebuji na článek do svého blogu Nákladní auta minulosti. Možná že časem budu potřebovat informace taky o ostatních užitkových vozech, co jezdily po našich silnicích.
Jinak modely nákladních vozů od Alasu jsou docela povedené. Lituji toho že je nevlastním.

mike.i

Příspěvek od mike.i »

Nie je začo :). Až budeš potrebovať ešte niečo naskenovať napíš.
Hoď sem link na svoj blog. Rád si prečítam zaujímavé informácie.

Inak na slovenskom atlase je nová zbierka, a to DDR Auto kolekcia. V podstate okrem leptaných stieračov by mali byť v rovnakej kvalite ako IST modely.

jager

Příspěvek od jager »

http://rudlaa.blog.cz/1403/skoda-706-rt-trambus Tady je odkaz na můj blog. Protože upřednostňuji auta která jezdila na našich silnicích tak plánuji články o Roburu, Garantu, Ifa atd. Tak jastli budeš mít náladu tak klidně něco naskenuj. Však ten informační leták co jsi poslal měl docela dobrou úroveň a určitě mě dost pomůže.

Favorit

Příspěvek od Favorit »

mike.i píše:Inak na slovenskom atlase je nová zbierka, a to DDR Auto kolekcia. V podstate okrem leptaných stieračov by mali byť v rovnakej kvalite ako IST modely.
Myslím, že je tam viac odlišností ako len v stieračoch a trochu blbé, že prezentovaný model má nakrivo zadné svetlá. Ale v každom prípade teraz trochu ľutujem, že už mám tieto modely z Kultoviek, no na druhej strane dať za to toľko čo za nákladiak, mi príde trochu veľa (hlavne keď teraz tie modely nie sú ani v plastovom boxe).

Nemci idú už druhé kolo s DDR kolekciou a sú tam lepšie nafotené modely, ktoré budú zrejme identické s našimi. :)

pp1

Příspěvek od pp1 »

Atlas si dává pauzu.Naposled mi poslaly model 6.11.2015.Prý nic nemají.... :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“