Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
Nakonec šel z domu i poslední Mégane aby uvolnil místo příchozímu ottíkovi.
Ještě,že ho mám.Kdes ho nabízel,nevšiml jsem si žádného inzerátu. Nevíš kdy bude ten Maxík od Ottíka?
Jako první instanci volím vždycky Maxibazar a pokud se delší dobu nezadaří,teprv následuje Aukro. V tomto případě se zájemce ozval do 24h.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko tak to mi něco uniklo. Otto má dělat Renault Megane Maxi?? Za kolik jsi ho střelil??
Libore asi jsi zapomněl,že čekám R5 Alpine a místa není nazbyt,tak proto šel pryč.S modely jako Anson nekšeftuju proto byla cena stejná jako pořizovací tehdy před těmi 16 lety.
a čím ho nahradíš?
Jelikož se ani reedice od AA vůbec nepovedla-moc hranaté výřezy blatníků pro kola, tak zatím ničím.
jj, vím o tom, ale jinak se mi líbí, tak si ho nechám, nikdo jiný ho aspoň v takové kvalitě zřejmě ani nechystá
No mě se to právě kvůli těm zmaštěným blatníkům nelíbí.A tak si říkám, že raději nic než tohle. Ale však on se časem někdo najde.