Ty desky jsou držáky plachtových oblouků když se jelo bez plachty a na nich nejsou madla, ale boční směrová světla a ty světla jsou z vojenské verze jako infra světla.pp1 píše:Dostal se mi do ruky Czepel.Hezký a věrný model.Ale!!! Nemam k tomu žádné povídání, takže nevim co ...
Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Dík za vysvětlení i když ty blinkry jsou nějaký veliký.Ale to je asi chyba výrobce modelu.
asi záleží od verzie. Tu sú také ako na modely.
Nádherná vševysvětlující fotografie .Díky za ni.
Tak Zetor už je na eBay - http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40 ... _PrefLoc=2 , a je to fakt hrôza
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tedy Já mám na modely dost vysoké nároky ,ale v čem spočívá hrůza tohoto modelu? Neříkám,že tam Já chyby nevidím,ale asi by bylo dobré napsat,co se Vám na modelu konkrétně nelíbí,když už takový posudek vyřknete....
Tak fajn, keď pominiem tú otrasnú búdu, tak sú to na toto merítko veľmi hrubé detaily - aj UH ich má v 1/43 oveľa lepšie a jemnejšie. O kolesách/diskoch, smerovkách radšej ani nepíšem. Nato, že to je 1/32, je to hrozne odfláknutý model, ale to zatiaľ aj ostatné traktory z tejto série. A pritom Atlas robí aj v 1/72 detailnejšie modely.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli někdo potřebuje pořadač ke kolekci Nákladní vozidla, mám navíc. Je to jen pořadač bez nálepek a bez karet. Dejte vědět.
Máte zkušenost že vám pošta nedoručila model? Mně nedodali zásilku v prosinci, reklamoval jsem to u EA. Od té doby mi nenaskočil na mém účtu další model. Je to normální? Z EA mi napsali že to řeší s poštou (tu ztracenou prosincovou zásílku) ale nic dalšího se neděje.
Máte zkušenost že vám pošta nedoručila model? Mně nedodali zásilku v prosinci, reklamoval jsem to u EA. Od té doby mi nenaskočil na mém účtu další model. Je to normální? Z EA mi napsali že to řeší s poštou (tu ztracenou prosincovou zásílku) ale nic dalšího se neděje.
Ja som tiez reklamoval nedodanie modelu. Poslali mi ho este raz (na ucte sa mi objavila znova ten isty model). Ale kvoli tomu ma preskocili s dvoma-tromi modelmi. Takze novy model sa mi na ucte objavil asi po dvoch-troch mesiacoch. A za ten nedodany model, ktory som samozrejme nezaplatil, stale odomna pytali peniaze a posielali upomienky. Mozno aj kvoli tomu mi neposielali nic noveho.
Nakoniec mi prisiel aj ten "strateny" balik. Sice s dvojmesacnym meskanim, ale prisiel. Prisiel v ten isty den ako aj ten nahradny. Ako keby ho zabudli v Atlase poslat.
Nakoniec mi prisiel aj ten "strateny" balik. Sice s dvojmesacnym meskanim, ale prisiel. Prisiel v ten isty den ako aj ten nahradny. Ako keby ho zabudli v Atlase poslat.
chtěl bych se zeptat lidí, co sbírku mají od začátku. Pokračuje ta sbírka nějak dál? Nebo se zastavila a nic Vám už nechodí? Před časem jsem si někde na netu vytiskl seznam všech modelů (26ks) a nevím jestli se tento seznam nějak rozrostl nebo se to zastavilo? Děkuji za odpověď. Jinak dnes mi naskočil Mates