WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Největší mínus pro mě je, že to má pořád ten stříbrný facelift (znak Škoda vepředu), ale vem to čert. Stále se rozhoduju mezi Kopejdou z Janneru nebo Barumka, ale pokud opravdu přendají spz tak asi kupim tu z Barum rally. Mám Showcar, ale ta brzo poputuje pryč
Kdy budou ty nové Fabie S2000 1:18 v prodeji nevíte někdo ? Někdy v polovině roku přibližně ?
Kdy budou ty nové Fabie S2000 1:18 v prodeji nevíte někdo ? Někdy v polovině roku přibližně ?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem nevěřil, že někdy ještě seženu za rozumný peníz Lancii 037 Rally Monte Carlo 1983. Model není uplně ve 100% kvalitě (měl upadlé křídlo a zrcátko, a malinké oděrky) ,ale i tak mám z něho opravdu velkou radost
Na fotu rok 1983: Martini vs. Totip
Na fotu rok 1983: Martini vs. Totip
Víme od koho Libore.Dobrá náhodička.Na Modelbazaru byla už loni.Také jsem měl zálusk na noční focus MC od AA.Nákup se bohužel nezdařil.Obojí nabízeno za velice solidní cenu.Jinak gratuluju.
Taky Libe gratuluji,konečně jsi se dočkal
..a pěkný fotky,to Tě musím pochválit-jen tak dál
..a pěkný fotky,to Tě musím pochválit-jen tak dál
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Díky pánové.
Jirko máš pravdu, jde vidět, že máš na netu přehled
Jirko máš pravdu, jde vidět, že máš na netu přehled
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele: