Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
předobjednávka
Citroën CX 25 GTI Turbo 2 (OTTOmobile 1/18)
Citroën CX 25 GTI Turbo 2 (OTTOmobile 1/18)
Sbírka modelů Citroën
BMW E30 M3 Sport Evolution (AUTOart) - 1. edice
Aston Martin DBR9 Sebring 2005 #57 (AUTOart)
Moc hezký, koukám že si vybíráž samý lehko dostupný modely
Myslíte, že by se k té E30 dala sehnat samotná krabice?
Neotvírací kovák - to už je malý krok k resinůmdeesse23 píše:Aston Martin DBR9 Sebring 2005 #57 (AUTOart)
to si nemyslím, na první pohled tento model možná nabízí tolik jako resin, ale neviděl jsem resin, který by se právě tomuto modelu svým zpracováním a realistickým ztvárněním vyrovnal, pochopitelně myšleno minimálně ve stejné cenové kategorii
to je pravda, spousta krásných modelů mi utekla, když byly dostupnějšíRosaV8 píše:Moc hezký, koukám že si vybíráž samý lehko dostupný modely
Ale s tou krabicí netuším, nikde jsem ji neviděl, jedině snad přemluvit nějakého sběratele, který neplánuje tento model prodávat..
Bohužel k mojí M3 byla krabice dlouhý roky hezky schovaná...až pak maminka přechozího majitele dělala úklid a nenapadlo ji (jako většinu žen co znám), že může být důvod proč k modelu nechávat krabici...