Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Tak Škoda 180RS je už v prodeji. No tedy spíš byla. Včera na e -shopu Abrexu ale prakticky hned byla vyprodána. Dnes je tam omluva, že další modely budou k dispozici v následujících týdnech. Cena je 1195,-Kč .Takže lze jen vzpomínat na doby, kdy cena byla oproti konkurenci více jak přijatelná. Ale pořád je to méně, než avizuje Foxtoys. Otázka je provedení modelu. Bohužel fotky Abrexu napovídají, že se opět jedná o DODO (dodělej doma).Celý model má příliš vysoko zadní část, takže vypadá jako zezadu nakopnutý, takže bude potřeba model vzadu a možná trochu i vpředu snížit. Snad to půjde. další zpracování je otázka, fotografie hodně zkreslují...Např. mě se na fotkách zdají zrcátka "Beskyd" příliš velká....Za ty prachy....
- Přílohy
-
- Škoda 180 RS. 2jpg.jpg (4 KiB) Zobrazeno 1224 x
-
- Škoda 180 RS. 1jpg.jpg (5.22 KiB) Zobrazeno 1224 x
-
- Škoda 180 RS.jpg (5.8 KiB) Zobrazeno 1224 x
Mě se cena za 180 RS zdá přehnaná a neodpovídající kvalitě zpracování. Obavy mám z obtisků, které v poslední době padají a i o kvalitu jejich aplikace. Pokud modely z české produkce stojí obvykle 800 Kč (bez obtisků) nebo 1000 Kč (s obtisky - např. 1201 sanitka), tak tady zvedli cenu o 200 Kč, přitom kvalita dle fota vypadá horší než u té 1201. Ale lidi to stejně vykoupí, tak z pohledu Abrexu je vše OK.
...není to nový model,ale schánim dioráma Benzina od Abrexu.Je to už dlouho co to Abrex prodával.Pomůže někdo.Díky
Nová parodie v prodeji,hned ve třech verzích :
https://www.abrex.cz/produkty/osobni-21 ... ahneda.htm
https://www.abrex.cz/produkty/osobni-21 ... acerna.htm
https://www.abrex.cz/produkty/osobni-21 ... icerna.htm
https://www.abrex.cz/produkty/osobni-21 ... ahneda.htm
https://www.abrex.cz/produkty/osobni-21 ... acerna.htm
https://www.abrex.cz/produkty/osobni-21 ... icerna.htm
Ta kola jsou příšerná ..
Dnes jsem koupil na Retroměstečku v Pardubicích Škodu 110 Rally za přijatelnou cenu, nikoliv za to ,co chtějí různí překupníci na burzách, či na Aukru, Tento model vlastně oficiálně nikdy nebyl v nabídce e - shopu Abrexu, ani v jiných a dal se koupit za normální cenu jen na akcích, kde má Abrex Svůj stánek, nebo v jejich muzeu na zámku v Příseku. Pak to dopadá tak, že toho využili zmínění překupníci a prodávají tento model a některé další (třeba s potiskem Retroměstečka, které se jinde než tam také oficiálně neprodávaly) za mnohem vyšší ceny, a to i násobné...
Měl jsem v ruce i Velorexe. Na fotkách vypadají kola opravdu příšerně tak, že místo drátů tam jsou násady od smetáku. Ve skutečnosti to tak hrozné není, i když by ty dráty mohly být tenčí. To už by ale musel být lept a sestavení kola by bylo pracnější a zvýšila by se i cena.... To už by byl Velorex neprodejný, neboť už vyšel u Sparku a od něho ho měl i Foxtoys a to je jiná cenová liga. Takže něco za něco. V žádném případě Abrex neobhajuju. Některé jejich modely jsou a byly opravdu tragické, ale Velorex zas tak tragický ve skutečnosti není, i když to tak na fotkách vypadá.
Měl jsem v ruce i Velorexe. Na fotkách vypadají kola opravdu příšerně tak, že místo drátů tam jsou násady od smetáku. Ve skutečnosti to tak hrozné není, i když by ty dráty mohly být tenčí. To už by ale musel být lept a sestavení kola by bylo pracnější a zvýšila by se i cena.... To už by byl Velorex neprodejný, neboť už vyšel u Sparku a od něho ho měl i Foxtoys a to je jiná cenová liga. Takže něco za něco. V žádném případě Abrex neobhajuju. Některé jejich modely jsou a byly opravdu tragické, ale Velorex zas tak tragický ve skutečnosti není, i když to tak na fotkách vypadá.
Abrex začal vyrábět Škodu 1100 ÚVMV GT, cena je 1995 Kč...
Našil som v jednom e-shope Š1202 sanitku od Abrexu ako vypredaný model. Inde som ho nenašiel.
Vie niekto niečo viac o tomto modeli?
Vie niekto niečo viac o tomto modeli?
Abrex začal vyrábět Škodu 1100 ÚVMV GT, cena je 1995 Kč...
Tak to vypadá, že Abrex zkouší sběratele co vydrží Za tuto cenu jsou už modely ve zcela jiné kategorii zpracování. Vím ,že fotografie zkreslují ,ale tento model na fotografiích vypadá jako modely vyrobené někdy na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let. Model navíc vypadá ,jako nahrbená koza, prostě místo elegantního kupé ,jakýsi zdeformovaný paskvil za nekřesťanskou cenu. To tedy Abrex přehnal...
Jen poznámka. I když je na kupátku spousta věcí použita ze sériové výroby Škody ,nemá toto auto se ŠKODOU mladá Boleslav nic jiného společného. Kupátko vyvinul a postavil Ústav pro výzkum motorových vozidel(proto označení ÚVMV).
Tak to vypadá, že Abrex zkouší sběratele co vydrží Za tuto cenu jsou už modely ve zcela jiné kategorii zpracování. Vím ,že fotografie zkreslují ,ale tento model na fotografiích vypadá jako modely vyrobené někdy na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let. Model navíc vypadá ,jako nahrbená koza, prostě místo elegantního kupé ,jakýsi zdeformovaný paskvil za nekřesťanskou cenu. To tedy Abrex přehnal...
Jen poznámka. I když je na kupátku spousta věcí použita ze sériové výroby Škody ,nemá toto auto se ŠKODOU mladá Boleslav nic jiného společného. Kupátko vyvinul a postavil Ústav pro výzkum motorových vozidel(proto označení ÚVMV).
No, popravde, nemám "Modrého Maurícia" (Formana), lebo mi nestojí ani za tú cenu kultovky. Nemám Garde, lebo je tvarovo mimo (ešte, že tu je parádna, aj keď nie dokonalá kultovka, a z nej odvodený FOX). Nemám ani 180 / 200 RS, lebo je tiež tvarovo trochu divné a cenovo je vzhľadom k odfláknutým obtiskom a detailom úplne mimo (radšej som vzal FOX / Spark, ktorý má tiež chyby, ale spracovanie je na 1 s * a hlavne nemá miesto volantu premaľované koleso od koňského povozu ). 1201-ky síce mám, ale už tie boli v pomere cena / kvalita "trochu" mimo. No a 1100 GT ÚVMV holt mať nebudem (síce je spracovanie lepšie ako to resinové od FOXu), ale cena je +- na úrovni AutoCultu, ale spracovanie je na úrovni, resp. pod úrovňou kultovky.
Som zvedavý, ako na tom budú 1202-ky, lebo na fotkách nevyzerali až tak zle (záleží ale aj na cene), ale to ešte neboli produkčné vzorky, tak to snáď nakoniec nedomrvia.
A nakoniec ešte jedna "dobrá" správa - tá 1100 ÚVMV GT je vraj predzvesť "prémiovejších" "limitovaných" modelov. Takže sa máme na čo "tešiť" .
Neprajem im nič zlé, ale ak budú takto pokračovať, tak nech už radšej nič nerobia, aspoň mi nebude tak ľúto, že si niečo čo by som chcel nesmiem kúpiť (schválne som nenapísal nemôžem, lebo cena by nebol problém, ten je v tom, že v ich podaní je cena / kvalita totálne mimo realitu ). Kiež by sa radšej zlepšili v kvalite, lenže načo, keď "blbý" zberateľ kúpi všetko .
Som zvedavý, ako na tom budú 1202-ky, lebo na fotkách nevyzerali až tak zle (záleží ale aj na cene), ale to ešte neboli produkčné vzorky, tak to snáď nakoniec nedomrvia.
A nakoniec ešte jedna "dobrá" správa - tá 1100 ÚVMV GT je vraj predzvesť "prémiovejších" "limitovaných" modelov. Takže sa máme na čo "tešiť" .
Neprajem im nič zlé, ale ak budú takto pokračovať, tak nech už radšej nič nerobia, aspoň mi nebude tak ľúto, že si niečo čo by som chcel nesmiem kúpiť (schválne som nenapísal nemôžem, lebo cena by nebol problém, ten je v tom, že v ich podaní je cena / kvalita totálne mimo realitu ). Kiež by sa radšej zlepšili v kvalite, lenže načo, keď "blbý" zberateľ kúpi všetko .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek