Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

T603

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od T603 »

Dejte někdo foto auta a časopisu

Pedro65

Příspěvek od Pedro65 »

Jo a ta Tatra 603 byla loni přilepená na kartonu cca A3 podobně jako první Tatra v kultovkách .

pp1

Příspěvek od pp1 »

U nás v Mostě jsou tři trafiky kde měli kultovky.V jedný jsem nebyl ve druhý jsem to koupil a v té třetí o tom nic nevěděli.Jo a ten karton souhlasí.

samuel

Příspěvek od samuel »

Můžete sem dát fotku nebo alespoň název té kolekce? Obéhnul jsem spoustu trafik ale v žádné nic nevěděli. V několika mi slíbili že to poptají ale musím znát přesný název. Díky

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

na Aukru je v této aukci foto..
(nefunkční link odstraněn adminem)

Doufám že bude normálně v prodeji - je tam mimo jiné taky zobrazena ta modrá Felicie z polských kultovek.. :lol: :lol:

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím kolegové ,tak včera jsem obvolával vše co se dalo ale nikdo o nové kolekci nic neví ani DeA ,tappa ,Amer. Zdá se že jeto zbytek toho loňského pilot.programu který někde uvázl ve skladu. Jinak si to neumím vysvětlit. Ptal jsem se i několika prodejců nikdo nic .

ja1

Příspěvek od ja1 »

Zastoupeni vydavatele pro ČR je Mediaprint Kapa Pressegrosso a objednávkový kupon je přímo do polska De Agostini Polska.....

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Nikomu inak nevadí, že taká 603-ka v čierno-bielom variante asi ani nikdy neexistovala?

Spomenul som si ale pri nej na nejakú kolekciu áut východného bloku, tiež od DeAgostini alebo teda Atlasu a v letáku už vtedy sľubovali škodovky. Pamätá si to niekto? Tuším to bolo v angličtine, takže asi to chceli skúsiť v Anglicku. Videl som to tuším na eBay, teraz som už našiel len jednu foto.

Obrázek

T603

Příspěvek od T603 »

Bíla a černa střecha byla. Možna byla trochu do kremova. A to jak jeden s prvních prototipu, ještě s děleným přednim sklem a taky jedna jezdila zavody. A také ma někdo zrenovovanou v téhle kombinaci. Da se to vygooglit.
Skuste se někdo kdo ji koupil, se informovat v té trafice o co jde a či to je.

FKS

Příspěvek od FKS »

Dodo 56 píše:Zdravím kolegové ,tak včera jsem obvolával vše co se dalo ale nikdo o nové kolekci nic neví ani DeA ,tappa ,Amer. Zdá se že jeto zbytek toho loňského pilot.programu který někde uvázl ve skladu. Jinak si to neumím vysvětlit. Ptal jsem se i několika prodejců nikdo nic .
Podle mě to nebude zbytek z loňského programu, na fotkách z aukra je vidět, že na plakátu nebo letáku je i Škoda Felicia a Škoda 1000 MB a tyhle modely před rokem asi ještě nebyly hotové. Ale je to stejně divný.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“