Toyoata Corolla WRC 1998 AA
WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Audi Quattro LWB vs Quattro Sport-AA

Na Corollách WRC z roku 1998 je nádherné, jak mají z každě rally jiné zbarvení se symboly země, ve které se zrovna jelo, takže Británie deštníky, Austrálie klokánci, Finsko smrčky atd... Corolla WRC je moje nejoblíbenější WRC-éčko 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato super
Ty jsi nakonec šel do toho Blomqvista??Nebo budeš brát i toho Rohla??
Trošku mimo OT,takhle vypadá Freddy dnes.Vítěz Barumky 2010.Na foto s mojim synkem
(nefunkční link odstraněn adminem)

Trošku mimo OT,takhle vypadá Freddy dnes.Vítěz Barumky 2010.Na foto s mojim synkem

Akorát,že u většiny neodpovídá výška předního spojleru.Nejmarkantnější je to u africké verze.Vážně jsem uvažoval zda ji vůbec pořídit,no nakonec jsem ji vzal.Dali.B píše:Na Corollách WRC z roku 1998 je nádherné, jak mají z každě rally jiné zbarvení se symboly země, ve které se zrovna jelo, takže Británie deštníky, Austrálie klokánci, Finsko smrčky atd... Corolla WRC je moje nejoblíbenější WRC-éčko
Pri dnesnych Otto som odfotil aj moju Corollu - Argentina, to bol moj prvy rallye AA, este za velky peniaz. Vyberal som si ju podla motivu na dverach , nemal som favorita medzi nimi.
Mam este jednu trochu vzacnejsiu - Zucchetti - co sla Monte Carlo, ale bohuzial je ako vacsina dobre ulozena v krabici niekde v kope ostatnych modelov.
Mam este jednu trochu vzacnejsiu - Zucchetti - co sla Monte Carlo, ale bohuzial je ako vacsina dobre ulozena v krabici niekde v kope ostatnych modelov.
Mam dotaz vztahujici se k tomu nahore.Tak jsem dle dostupných archivních fotografií prostudoval skutečný vuz Fiat 131 Abarth Rally Monte Carlo 1980 a porovnal s modelem od Kyosha(taky z fotek).Kromě toho, že skutečný vuz neměl na straně spolujezdce zrcátko jsem žádnou jinou chybu neobjevil.Všechno jinak souhlasí(zbarvení,kola,všechny reklamy....)Takže tento model hodnotím na výbornou a určitě nebude chybět v mé sbírce
Chci si koupit vyse zmineny model. Kdyz jsem vsak nyni hledal fotky z rallye, zjistil jsem, ze rellye se jela vestinou na snehu a rafky a pneumatiky na skutecnem aute zdaleka neodpovidaji modelu, ktery ma siroke rafky a temer slicky. Timto tento model u me poklesl a dam prednost Markku Alenovi z roku 1981, kde by uz kola mely byt OK. Co na tp zdejsi znalci rallye a modelu?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dušane,Monte se jede na sněhu,ale i na asfaltu at už suchém či mokrém.Tady je dukaz,že ty kola jela také,nebo byly minimálně obuté

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době nový přírustek 1/18. Citroen C4 WRC RedBull 2008.Tento model jsem neměl v plánu,ale když byl ve slevě,neodolal jsem
(na foto s verzí 2007 MC)

Diky za foto. Ted si muzu ten model s klidnym svedomim koupit.Dušane,Monte se jede na sněhu,ale i na asfaltu at už suchém či mokrém.Tady je dukaz,že ty kola jela také,nebo byly minimálně obut