Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotosumář 1/18
Letos to je všechno, tak začínám
Celkem 7ks (3xOtto, 2xAA, 2xSS)
Celkem 7ks (3xOtto, 2xAA, 2xSS)
Naposledy upravil(a) hurvajs dne 21 pro 2013, 21:21, celkem upraveno 1 x.
Gratulace Libe i k těm 7 kouskům.Vidím ale ,že jsi neměl ani čas na focení
...jsem si jistý,že něco ti tam ale schází Libore poněvadž si to měl přeze mne.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato díky, a máš pravdu moc jsem toho neodfotil. Ty nové modely mám totiž v krabicích, jelikož mám plnou vitrínu a potřebuji novou nebo další. Ale zatím jsem ty peníze investoval raději do modelu
Jirko a jaký ??Že bych měl špatnou evidenci??
Jirko a jaký ??Že bych měl špatnou evidenci??
no podle mé evidence RS200 nebo že bych se mýlil ?
Takto zkopčené fota považuju za docela dobrý nápad.Jde přece o to prezentovat letošní úlovky a ne vlastní fototvorbu.
Takto zkopčené fota považuju za docela dobrý nápad.Jde přece o to prezentovat letošní úlovky a ne vlastní fototvorbu.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko díky za upozornění ,máš pravdu . Má evidence zklamala opraveno
Mě už taktéž nic nepřibyde snad,doufám kromě S1,tak předkládám letošní sumář v + - standartním počtu v časovém sledu jak přicházely.
RALLY
RACE
RALLY
RACE
Taky pěkný Jirko,ale raději bych uvítal foto vlastní sbírky než z Carmodelu
No,Svaťo vitrínové fotky co tu dávám nemají valného významu.Mě by se líbilo použít ty Tvé pokud by byly shodné poněvadž zvětší části se naše zájmy překrývají a co bych měl jinak doplnit je mými stejného stylu,ale to by asi nebylo úplně fér takto si to zlehčovat.
Že jsem použil cizí fotky stažené ze stejného vlákna se ještě dá pochopit,ale co nechápuje je ten nový portál ewrc-models kde si každý stahuje kde co aniž by to vlastnil.Tak to opravdu nechápu k čemu je to dobré ?
Že jsem použil cizí fotky stažené ze stejného vlákna se ještě dá pochopit,ale co nechápuje je ten nový portál ewrc-models kde si každý stahuje kde co aniž by to vlastnil.Tak to opravdu nechápu k čemu je to dobré ?
Naposledy upravil(a) racing18 dne 23 pro 2013, 15:49, celkem upraveno 1 x.
14 prírastkov celkovo (keď rátam dobre ), z toho 6 Ferrari a zvyšok srdcovky ...(CMC 250 SWB a GMP 312PB som už znova nefotil)...4x HWE, 3x Kyo, 2x Norev, a raz Aa, PMA a Sunstar
modrý Mondial, pekný Mondial