Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
To problém neřeší, jde to přes celnici. Nechápu jen, že mě budou jebat a ty co to prodávají jak v ČR tak i v unii, tak těm se nic neděje.
Sere mě taky to, že stejný problém a různý konec. Jeden řekne (Škoda Auto) ok, necháme mu to a druhý (AUDI) znehodnotit. Přitom si budou ničit svůj vlastní produkt. Tak ať to nevyrábí. Bylo mi nabídnuto : buď znehodnotit, takže přijdu o model, o peníze a ještě za peníze na znehodnocení, nebo se soudit, což prý stojí okolo 30000,-. Přijde mi, že kvůli modelu nadělají docela moc cavyků. Neřeknu, kdyby to byl opravdu fake a měl jsem od jednoho druhu zboží třeba 1000 kusů. Ale tohle mi přijde prostě na palici.
A když to tak pozoruju, přemýšlím nad tím, jestli si modely co mám na webu radši smažu, aby nějaký debil nenaběhl a vše mi nesebrali.
Co jsem se díval na MCW, tak Audi, Škodovek a VW od Paudi je tam plno.
No než Ti přijde ta inspekce,tak všechny koncernový modely musíš schovat....Matěj píše:A když to tak pozoruju, přemýšlím nad tím, jestli si modely co mám na webu radši smažu, aby nějaký debil nenaběhl a vše mi nesebrali.
tohle naštve, nestačí doměřovat clo ještě tohle do toho...
Sbírka modelů Citroën
Nechápu celníky, takto jsem jim zaplatil, clo (DPH) , teď nebudou mít nic. To by mě zajímalo jak to má MCW ošetřeno.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak co už se děje, to je opravdu děs, hlavně že prošly bez problému "banány" do Lidlu. Čekám kdy ke mě někdo přijde a zabaví mi modely s tabákovou reklamou nebo předělaný model škodovky, audi... Evropská unie = jeden velký bordel
Zeptal bych se tedy těch lidí ze Škody, jak to řeší velcí dovozci, např. MCW, když už jsi s nimi v kontaktu.
To víš, co je to několik hektolitru metylalkoholu, vlaky cisteren s LTO atd. PROTI JEDNOMU "FALEŠNÉMU" MODELU TUCTOVÉHO AUTA.
To musí být debilové ve střehu!
To víš, co je to několik hektolitru metylalkoholu, vlaky cisteren s LTO atd. PROTI JEDNOMU "FALEŠNÉMU" MODELU TUCTOVÉHO AUTA.
To musí být debilové ve střehu!