Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Shodou náhod jsem včera 312 PB od GMP koupil v ebayi.Taky doufám,že bude O.K.

to je fajn že ti pošlou opravnou sadu a nekašlou na zákazníka...
Sbírka modelů Citroën
1/18 MAZDA RX7-Biante z ebaye(Austrálie)

a opět z ebaye(USA) 1/18 PORSCHE 935 LeMans 1977-Exoto

..jen jsem si tak včera v noci z čuriny přihodil hodku před koncem aukce a byl jsem taky poslední,kdo přihazoval
..i s poštovným něco málo přes 3100 kč.Model je pochopitelně nový v originálním balení

a opět z ebaye(USA) 1/18 PORSCHE 935 LeMans 1977-Exoto

..jen jsem si tak včera v noci z čuriny přihodil hodku před koncem aukce a byl jsem taky poslední,kdo přihazoval

..i s poštovným něco málo přes 3100 kč.Model je pochopitelně nový v originálním balení

No..co k té mazdě říct...chrocht chrocht slint
..prostě nádhera

Ja take nevim, co k te mazde rici. Jde mi o to, ze je to zavodni auto bez polepu, cili neco, co se v 1:1 vidi zcela minimalne (pokud nejste majitelem zavodniho tymu). Z toho duvodu jsem ja prestal sbirat auta tohoto typu a vsechny co jsem tohoto typu mel, jsem prodal. Chapu ale, ze nekomu se libi prave takova auta, ja vsak davam prednost bud skutecnemu zavodnimu autu (viz nize) nebo skutecnym civilnim autum.No..co k té mazdě říct...chrocht chrocht slint ..prostě nádhera

...a to jsi právě udělal velkou chybulazard píše: vsechny co jsem tohoto typu mel, jsem prodal.

Proc?...a to jsi právě udělal velkou chybu
Protože jsi se zbavil už dost vzácných a ceněných modelů