Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Dnes mi prislo a zde je jedno rychle foto - 1/18 Ferrari 312PB od GMP. Vypada to, ze rizeni je OK. Vice fotek sand pozdeji.

Tak jsem se doma v rychlosti na model 312PB dival a je opravdu super. Prekvapilo mne, ze model je dosti maly, to je srovnatelny (asi o 3 mm delsi) s Porsche 908/03 od AA. Udelal jsem pouze jednu rychlou fotku a to vsech mych zavodnich ferrari (pouze 7 a urcite mnozi z Vas jich mate vice):

Mnozí z nás určitě
A chtěl jsem se Tě zeptat,podle jakého systému máš poskládaný modely ve vitrínách

A chtěl jsem se Tě zeptat,podle jakého systému máš poskládaný modely ve vitrínách

U zavodnich aut to je hlavne podel roku zavody, ve kterem se ucastnily, ale mam i ruzne jine chaosticke systemy.A chtěl jsem se Tě zeptat,podle jakého systému máš poskládaný modely ve vitrínách
Z Modelissima FERRARI TESTAROSSA 1990-Kyosho

a Honda NSX JGTC 2004-AA

a Honda NSX JGTC 2004-AA
Z ebaye Ferrari 312 PB od GMP

a Mazda RX7 od Biante

z Modelissima Ferrari 575 MM od HWE

a Porsche 935 K3 Jagermeister od True Scale

a Mazda RX7 od Biante
z Modelissima Ferrari 575 MM od HWE
a Porsche 935 K3 Jagermeister od True Scale