Fotogalerie 18

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
PC CZ

Re: Fotogalerie 18

Příspěvek od PC CZ »

Díky, ten Detolf vypadá zajímavě, vejdou se do něj i dlouhé modely jako například limuzíny ? Do mé stávající vytríny se totiž třeba takový Maybach nebo Bentley Arnage ne a ne vejít... Je moc krátka...

gary28

Příspěvek od gary28 »

U těch vytrín kupovaných v obchodech si dejte pozor na čudlíky co drží sklo ,ne vždy jsou kovové.Já jsem to naštěstí včas odhalil.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..to máš jen 4 modely? :D

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Ne, ne ale jen tyhle jsem naaranžoval do takovéto expozice - symbolicky spolu se soškami znázorňující klasické "šlechtické" umění a modernu. Celkově ale nemá modelu zase tak moc, zatím mi na ně stačí jedna vitrína ale limusiny se tam nevejdou,proto jsem je přestěhoval sem, nu a když už tam byli "aristokraté" tak proč tam nedat i "ultrasporty". Když už se na to ptáte...

Moje sbírka čítá toto:
Audi TT ´01 (Revell)
Bentley Arnage T ´02 (Minichamps)
Buggati Veyron "Show car Geneva 2002"
Lamborghini Gallardo "Polizia" (AA)
Subaru Impreza ´00 "Royal Police" (AA)
Subaru Impreza ´07 "!mperial Japanese Police"(AA)
Ford Mustang GT preproduction ´05 (AA)
Ford Mustang Shelby GT 500 preproductio (AA)
Ford GT-40 Concept (Beanstalk)
Ford Lighting SVT ´01 (Burrago - je to sice dvacetina ale nikdo jiný ho nedělá a není to zrovna ošklivý model.)
Ford Capri ´68 "Polizei Düsseldorf" (Minichamps - ten je trochu hračkový, ale opět - nikdo ho nedělá a auto je to atraktivní,ba legendární, navíc ve "43" mám modernější verzi z roku 1981.
Aston Martin Vanquish "James Bond car" (Beanstalk)
BMW Z-8 ´98 (Maisto)
BMW M6 ´05 (Kyosho)
BMW 501 ´52 "Polizei" (AA)
Mazda RX-8 ´06 (AA)
Mitshubishi VII "WRC" Tommi Makkinen (AA)
Harley Davidson Electra Glide ´09 "Milwaukee Police Dept" (Nádherný modýlek 1/12) (Die Cast promotion)
Chevrolet Impala ´00 "Tennesse state trooper" (Maisto)
Začínal jsem jako mnozí u Burrag, pak jsem si pořídil onu britskou policejní imprezu a byl jsem ztracen.Původně jsem chtěl sbírat jen policejní auta, ale v osmnáctině je jich málo,proto jsem přešel v tomhle tématu spíš na "43". Vesměs zastávám heslo že když mám už jeden typ respektive verzi ve sbírce, tak subverzi koupím jen pokud je to buď policie, nebo se to nějak výrazně na první pohled liší, případně se mi líbí nová barevná kombinace. Pokud jsou rozdíly nepatrné tak už další model nekupuji. Původně jsem měl i jiné modely ale ve finanční nouzi jsem se jich zbavil, plánuju je případně zakoupit v budoucnu znova (pokud tedy se ještě vyrábí...) V podstatě se zaměřuju buď na policejní auta anebo "dreamcary". Závoďáky a obyčejné vozy které denně vidím na ulici mne moc neberou.. Proto toho nemám zase tak moc. Chtěl bych nějaká Ferrari ale na tuhle značku má téměř monopol Mattel, který nenávidím... a Kyosha v červené barvě jsou často vyprodány... Navíc i na mě dolehla trochu fin. krize, jsem pořád student, a tak si nemůžu vyskakovat jako ještě před rokem... Plus mám ještě jiné koníčky... nejen kovová auta...Až nakoupím nové vitríny budou i nové přírustky do sbírky, už se těším na Koenigsegg, Cadillac El Dorado anebo první "911". Rozhodně mi nesmí chybět ani nejnovější Nissan GT-R a jeho starší policejní bráška... Líbil by se mi i nový Mercedes Gullwing... Ovšem některé z těhle modelů ani ještě nevyšly, tak to nehrotím... Osobně velmi toužím hlavně po amerických policejních autech, hlavně těch nejnovějších, jenže ty vesměs nikdo nedělá nepočítám li vytuněné nesmysly od JadaToys... které se hodí leda tak do sbírky nezletilého příznivce tuningu... Ve foxtoysu mají de facto jen US policejní Hummer H-2 od Highway 62, jenže ten stojí čtyři litry... což je docela dost a ta cena mi příjde trochu nesmyslná... ovšem on takhle stojí skoro všude, i v zahraničí...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

No podle mě ti chybí tento policejní skvost:

Obrázek

a poté, toto je také policejní:

Obrázek

oba Norev 1/18 a oba jsou na Modelissimu v "Akci" za 25 euro :-)
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

PC CZ píše:Ne, ne ale jen tyhle jsem naaranžoval do takovéto expozice - symbolicky spolu se soškami znázorňující klasické "šlechtické" umění a modernu. Celkově ale nemá modelu zase tak moc, zatím mi na ně stačí jedna vitrína ale limusiny se tam nevejdou,proto jsem je přestěhoval sem, nu a když už tam byli "aristokraté" tak proč tam nedat i "ultrasporty". Když už se na to ptáte...
To já tušil,že toho máš víc,akorát jsem Tě musel trochu popíchnout,abych zjistil,na co se specializuješ :D

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Ten citrón je pěkný, a ani moc nestojí... Vím o něm. Kachna v kombíku je úlet... Roztomilý je i Morris Minor v pyžamové kombinaci bílé a světle modré, prodával se ve slevě ale utekl mi... Osobně mi dost chybí asi nejtypičtější americké policejní auto Ford Interceptor, respektive Crown Victoria, toho jsem měl, starší AA ale právě ve finanční nouzi dal pryč... Je s podivem že tenhle až téměř ikonický vůz vyráběl jen a pouze AutoArt a to ještě hooodně dávno... Vždyť je to tažný kůň (nejen)amerických policejních sil... a zasloužil by si nový model, to AA nebylo špatné ale bylo vidět že to je jeden z prvních modelů... Krom toho já ani neměl "Amíka" ale "Kanaďana..."

25€ není moc ale já teď šetřím na jiný kousek do trochu jiné sbírky... Supermarine Spitfire Mk. IXc ve dvaatřicetině od firmy Tamiya... Letadla jsou u mne ještě větší srdcová záležitost nežli auta a Spitfire je ze všech srdcovek ta nejsrdcovatější srdcovka... Nebýt Spitfiru a jeho statečných pilotů tak tu dnes asi nikdo z nás nedebatuje natož aby sbíral cokoliv. Snad jen chroští někde na Sibiři... Krom toho je to nádherné letadlo a devítka se svoji čtyřlistou vrtulí a ostrým profilem přídě je ztělesněním dynamiky...

Někdy trochu lituji že AA a další top firmy nedodávají modely v předpracované podobě... tzn. že finální kompletaci by si dělal každý sám... dalo by se tak vyvarovat chyb na modelech. Třeba jinak bezchybný Reventón od AA má v mém připadě "nefunkční" jednu z kapes nasávání vzduchu za kabinou. Sice se vysouvá ale nedrží v pevné poloze. Žel, druhý reventon měl trochu mírně vykouslý zadek (asi nedolitek nebo co...) a žádný další už ve Foxtoysu neměli, dokonce už ani není v nabídce... Marně přemýšlím jak tu kapsu opravit aby se vysouvala a zasouvala tak jak má... Je to jediná skvrnka na jinak opravdu nádherném modelu. Jistě už se těšíte stejně jako já na novinku - Reventón ve verzi Roadster....
Naposledy upravil(a) PC CZ dne 07 říj 2009, 22:27, celkem upraveno 1 x.

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Ten Detolf je hlubokej cca 35cm a širokej asi něco přes 40cm- moje ameriky se do toho v pohodě vejdou ale nevím jak jsou přesně dlouhé ty tvoje limuzíny. Opravdu musím říct, že za ty peníze je to super vitrína- už ji mám dva roky a i přes moje věčné otvírání a zavírání nevykazuje žádné známky vyvyklání.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Užitkové kachny byly poměrně běžné, né u nás ale ve Francii se spolu s Renaultem 4 patřil k nejlevnějším užitkáčům...
Než ho Fox Praha vyprodal měl ho za 550Kč v akci :-)
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“