WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od hurvajs »

Maroš někde ji prezentujou na foto s HB,ale je to vlastně model bez reklamy.Myslím,že s HB by ji mohlo udělat Audi jako dílerskou verzi.Tak to aspon bylo u A2 kterou mám.Odkud ji máš objednanou??

IMPREZA

Příspěvek od IMPREZA »

Libore z Carmodel, dve verzie už majú skladom, tá čo som objednával má byť v 10tom mesiaci, tak to budem dosť
sklamaný, ak bude bez HB reklamy, lebo na obrázku ju má, a preto som ju objednal.... :?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Na původních fotkách AA byla,teď už tam není...

IMPREZA

Příspěvek od IMPREZA »

Tak to ma súdruhovia dobre natiahli, na carmodel ešte stále je foto z HB reklamou, asi si nechám vrátiť peniaze a budem ešte vyčkávať :oops:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tyto modely bývají s cigaretovou reklamou pouze jenom jako dealerské verze.
A2 jsem si také koupil bez HB reklamy a pak jsem někde zahlíd dealerku, ale už jsem to neměnil. Je to škoda, ale my to nezměníme, tak se tím nemusíme trápit... A tak si krátké Quattro koupím také bez HB reklamy, ať to mám u obou stejně a protože dlouhého mám Blomqvista z Acropolis, tak tentokrát půjdu do Röhrla.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dalibore a co tohle versus A2?? (nefunkční link odstraněn adminem)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já vím Libore, že se to dá sehnat, ale díky. Nedávno jsem přes eBay objednával s Číny takové ty chromové decaly : Lamborghini a Toyota celý aršík, v různých velikostech, namísto stržených nebo poškozených log. Byly o dost levnější než ty HB, ani polovinu. Ale to by nevadilo.
Ale to bych pak musel koupit ještě Rothmans na Porsche 956L a kdoví co ještě dalšího. Abych pravdu řek, ani nemám přehled na kolika závodních autech mi chybí nějaký větší či menší cigaretový nápis. :(
A nakonec stejně vznikne problém, pokud některý výrobce kvůli absenci cigaretových nápisů rozmístí ty ostatní nápisy jinak (viz poslední Stratos), tak aby se přirozeně vyplnilo místo a nepoužije na ně třeba obtisky ale udělá je tištěné. Co pak?
I tak bych měl trochu strach škrábat ten nápis Audi Team ze zadního křídla.
Akorát nevím, co na tom aršíku dělají ty černé nápisy Rothmans a Marlboro, to tam taky někde patří :?:

racing18

Příspěvek od racing18 »

No nebyly by špatné.Se neví na kolik by celkově vyšly.Furt reálnější než původní stav.Akorát to první velké kam asi patří?Že by zevnitř na kapotu?

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Podle mě jsou to univerzální obtisky na verzi Monte,Safari i Acropolis,a ty malé napisy(Rothmans,Marlboro)příjdou na ty startovní čísla.A to velké HB na střechu verze z Monte 8-)

IMPREZA

Příspěvek od IMPREZA »

Aktuálny prírastok, som dosť sklamaný, vyzerá, že nebol vo vitríne, ale absolvoval ostré kilometre.... :oops:
(nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“