Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
já bych jen upravil:
6. podvozek (platforma, zavěšení, spodek motoru/převodovka, výfuky)
7. světlomety, svítilny, maska, mřížky
-protože blbé světla, maska ti model zhnusí více než třeba nereálný podvozek…
4. motorový prostor
to je to samé, spousta modelů nemá kapotu otevírací a raději pěkný model bez motoru než něco špatně s motorem
jinak se mi to líbí, jen mam rád funkční věci, otevírání, sklopná zrcátka, posuvná sedadla a podobně (hold jsem hračička), což v seznamu není
6. podvozek (platforma, zavěšení, spodek motoru/převodovka, výfuky)
7. světlomety, svítilny, maska, mřížky
-protože blbé světla, maska ti model zhnusí více než třeba nereálný podvozek…
4. motorový prostor
to je to samé, spousta modelů nemá kapotu otevírací a raději pěkný model bez motoru než něco špatně s motorem
jinak se mi to líbí, jen mam rád funkční věci, otevírání, sklopná zrcátka, posuvná sedadla a podobně (hold jsem hračička), což v seznamu není
Sbírka modelů Citroën
Jenom na vysvětlenou, to moje číslování neznamená pořadí důležitosti. Ano 1 až 3 mají absolutní prioritu, ale všechny stejnou. 4 až 10 mají vzájemně taky stejnou důležitost, pouze pak ke každému číslu přiděluji srážky po 1/4 a pak mi vyjde číslo např. 8,25.
jj tiež som sa nad tymi čislami za trojkou pozastavil
...u mna su tvarova presnosť, zlicovanie dielov, kolesa a číre diely(+ interier) su TOP...ostatne je vedľajšie
samozrejme funkčné časti (vyklapacie svetlá a pruženie) potešia vždy...

samozrejme funkčné časti (vyklapacie svetlá a pruženie) potešia vždy...

modrý Mondial, pekný Mondial 

ASTON MARTIN V12 VANTAGE 2010-AUTOart z Modelissima.
Původně jsem objednal červenej,ale chybka se vloudila a poslali černej.Tak jsme se domluvili na slevě za záměnu na dalším nákupu.
... a jinak je to 250 model od AUTOartu v mé sbírce

Původně jsem objednal červenej,ale chybka se vloudila a poslali černej.Tak jsme se domluvili na slevě za záměnu na dalším nákupu.
... a jinak je to 250 model od AUTOartu v mé sbírce

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Na Modelissimu je i bazar??To ani nevím 

To Jirka myslel tak,jestli to není ten,který prodávám na Modelbazaru 

...snad ještě máš když tam dosud je.sva57 píše:.. to už teď nevím, měl jsem 2 kousky....